page_banner

Taier Tekens n Strategiese samewerking met Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd

Bron: Hits: 0 omset Tyd: 2018/12/07 09:16:40

        In die middag van 27 November, Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd onderteken 'n strategiese samewerkingsooreenkoms met 13 koöperatiewe ondernemings, insluitend Taier in die konferensiesaal van Baogang Hotel in Binne-Mongolië, en Tai Zhengbiao, voorsitter van Taier, en die verteenwoordigers van verskeie ondernemings het 'n toespraak en op die toneel onderteken.

        Sun Guolong, hoofbestuurder van Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd, en Li Degang, adjunk-hoofbestuurder en voorsitter van Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd, het die ondertekeningseremonie. Li Xiao, direkteur en hoofbestuurder van Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd onderteken 'n samewerkingsooreenkoms met die verteenwoordigers van 13 koöperatiewe ondernemings.

21

▲ Die toneel van strategiese samewerkingsooreenkoms ondertekeningseremonie forum

22

▲ ondertekeningseremonie vir strategiese samewerkingsooreenkoms van Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd

        Li Degang gesê dat die nuwe leierskap van Baotou Yster en Staal (Group) Co, sal Ltd kragtig bevorder hervorming en vernuwing, en sal daarna streef om 'n hoë-gehalte-ontwikkeling te bevorder. Hy het gehoop dat die koöperatiewe ondernemings volle vertroue in Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd behoort te hê en saam met absolute opregtheid om 'n meer soliede strategiese samewerking vennootskap te bou.

        Sun Guolong bekendgestel in detail die ontwikkeling geskiedenis, vervaardiging en bedryf, fondse, ens van Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd, en beklemtoon die skuld-tot-ekwiteit ruil skema van Baotou Yster en Staal (Groep) Co ., Ltd Hy het danksy alle ondernemings vir hul ondersteuning oor die jare, en ons hoop dat hierdie ondernemings sal voortgaan om te fokus op Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd en bevorder verdere ontwikkeling en groei van Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd in alle aspekte. Daarbenewens, het hy gesê dat Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd sal aandagtig luister na die menings en voorstelle van alle betrokke om beter dienste te lewer vir die verskaffers partye.

23

▲ Tai Zhengbiao, voorsitter van Taier, is die lewering van 'n toespraak

         In sy toespraak het Tai Zhengbiao gesê dat Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd begin om saam te werk met Taier sedert 1993 en het gesien die ontwikkeling en groei van Taier. Op die oomblik het Taier se vier groot produkte geword het van die top brands in China, bereik die internasionale eerste-klas vlak en het aansoeke in verskeie plante van Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd Nou, Taier is die uitvoering van digitale konstruksie van produkte en intelligente produk van navorsing en ontwikkeling deur te fokus op intelligente vervaardiging om kwaliteit van die produk te verseker en te verbeter diens vlak, en sal 'n nuwe wyse van samewerking om beter dienste te lewer vir Baotou Yster en Staal (Group) Co, Ltd neem, en te implementeer die konsepte van "samewerking", "ontwikkeling" en "wen-wen".

WhatsApp Online Chat!