page_banner

Taier na hoailona he Kākou mau ke alu like 'aelike me Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd.

Source: Hits: 0 huli Time: 2018-12-07 9:16:40

        Ma ka auina la o November 27, Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd. kakauinoa i ka KUMUMANAʻO NUI ke alu like 'aelike a me 13 Free hana a me Taier i loko o kaʻaha keʻena o Baogang Hotel ma loko Mongolia, a me Tai Zhengbiao, Luna hoomalu o Taier, a na elele o nā hana hāʻawi i ka olelo, a ua kakauia na inoa ma luna o ka weliweli.

        Sun Guolong, manakia nui o Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd., a me Li Degang, Hope manakia nui a me ka luna hoʻomalu o Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd., hele i ka hōʻailonaʻana. Li Xiao, ka luna hoʻokele a me ka manakia nui o Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd. pūlima i ke alu like 'aelike a me nā' elele o ka 13 Free hana.

21

▲ ka loa o KUMUMANAʻO NUI ke alu like 'aelike hōʻailonaʻana i nā hālāwai

22

▲ pūlima 'ia ka lawelaweʻia no KUMUMANAʻO NUI ke alu like berita o Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd.

        Li Degang aku la i ka hou alakaʻi o Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd., e vigorously k mihi a me ka HOU, a e hooikaika e hoʻolaulaha kiʻekiʻe-e like ai ulu. E manaolana ana i ka Free hana e i piha ka wiwo ole ma Baotou Iron a Steel (Group) Co., Ltd., a kōkua 'me ka loa me ka manao maikai, e kūkulu i ka oi paa KUMUMANAʻO NUI ke alu like' pili.

        Sun Guolong hoʻolauna i au mamuli o ka hooulu ana mōʻaukala,? Iecaianoaaiiuo a me ka hana, dala, etc. o Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd., a kahiāuli i ka aie-i-kaulike kuapo noaia o Baotou Iron a me Steel (Group) Makeke ., Ltd. he kaheaia mahalo aku i nā mea a pau e hana i kā lākou kākoʻo ma luna o nā makahiki, a ua manaʻo nō hoʻi ia mau hana e hoʻomau e kālele ana ma luna o Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd., a paipai i ka hou 'ana a me ka ulu ana o Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd. ma nā mea a pau, ao ke ano. Eia hou, i mai la ia Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd. e hoolohe pono ai i ka manao a me ka manaʻo kōkua o nā aoao e pili ana i ka hoʻolako maikaʻi lawelawe no na mai ana.

23

▲ Tai Zhengbiao, Luna hoomalu o Taier, i ka hoopakele ana i ka olelo

         Ma kana olelo ana, Tai Zhengbiao mai la ia Baotou Iron a me Steel (Group) Co., hoomaka ae la Ltd. no ke kōkua 'ana me Taier mai 1993, a ua ike i ke ana a me ka ulu ana o Taier. Currently, ua lilo Taier ka eha nui huahana na luna ahi ma Kina, i hiki aku ai i ka wahine mua-ka papa 'ilikai, a i palapala noi i loko o kekahi mau mea kanu o Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd. Now, Taier ua hoʻokō kikohoʻe kūkuluʻia o nā huahana a akamai huahana noiʻi & ulu ma ka hoʻomālama i akamai manufacturing e hōʻoia 'huahana ka pono a me ka hoʻoikaika' ana i hana 'ilikai, a e apono i ka hou pololei o ke alu like' ana i ka hoʻolako maikaʻi lawelawe no Baotou Iron a me Steel (Group) Co., Ltd., a hoʻokō i ka manaÿo o ka "ke alu like '", "? acaeoey" a me ka "loaa-lanakila'".

WhatsApp Online eʻauʻau kai!