page_banner

Onyeisi oche Tai Zhengbiao agakwa na citywide ogbako akwalite onwe aku na uba development

Isi Iyi: Hits: 0 ntụgharị Time: 2019-01-04 9:10:48

        On December 27, na citywide ogbako akwalite onwe aku na uba development ẹkenịmde. Zhang Yuefeng, ọchịchị party odeakwụkwọ, gara ogbako ma nyefee a okwu, onyeisi obodo Zuo Jun lekọta ogbako ma nyefee a okwu, Cong Hui na ndị ọzọ ọchịchị isi gara ogbako. Tai Zhengbiao, onyeisi oche nke Taier, a kpọrọ dị ka onye nnọchiteanya nke obodo onwe oru buu igba n'ulo ịga ogbako ma nyefee a okwu.  

        Zhang Yuefeng mesiri na ogbako na ọ dị mkpa ka juputara amụ ma mejuputa mmụọ nke dị mkpa okwu nke General Secretary XI Jinping na n'usoro isiokwu na onwe ụlọ ọrụ, na akọnuche mejuputa ọrụ ndokwa nke n'ógbè Party kọmitii na n'ógbè ọchịchị, nwee obi ike na mmepe, guzosie ike uru nghazi, ike a mma azụmahịa na gburugburu ebe obibi ma na-anọgide ezigbo onye supporter na ike kwalite oké mmepe na ọganihu nke onwe aku na uba obodo.

1

▲ The citywide ogbako akwalite onwe aku na uba development ẹkenịmde

        Ya okwu, Zhang Yuefeng pụta ìhè isi ihe anọ na-akwalite elu-edu mmepe nke onwe aku na uba nke obodo:

        Firstly, anyị ga-ewukwa obi ike na mmepe. The mkpa okwu nke General Secretary XI Jinping na n'usoro isiokwu na onwe ụlọ ọrụ n'ụzọ doro anya gosiri na ihe dị iche iche àgwà na mkpebi siri ike nke Party Central Committee na-akwado mmepe nke onwe aku na uba, na nkeonwe aku kpọpụrụ na a mara mma mmiri nke oké mmepe na ọganihu. Na-eme ka elu ọkara nke obodo na-aku na uba, onwe aku mere ezigbo onyinye, ugbu a, ọ na-n'ubu ibu ọrụ nke development; guzo na ọhụrụ amalite nke mgbanwe na-emepe, anyị ga-dịrị akwado mmepe nke onwe aku na uba.

        Nke abuo, anyị ga-iru uru na ikuziri. Iji kwado mmepe nke onwe aku na uba, ndị isi bụ ka uru nghazi nke na-akwado ihe ndị magburu onwe na ike eto aka ịzụlite ọzọ elu-edu ụlọ ọrụ. Ọ dị mkpa ka echiche nke n'imeso dokwara enweghị ikpa oke na-ekwe ka onwe ụlọ ọrụ na-enwe mba ọgwụgwọ na ihe hà footing, na ike a ahịa ebe ngosi mpi. Ọ dị oké mkpa ka echiche nke ibute arụmọrụ inye full play na bụrụkwa ọrụ nke ndị ahịa na akụ oke. Ọ dị mkpa ka echiche nke uru na kwa-mu mkpụrụ na-akwalite oru oma eji akụ ọcha.

        Thirdly, anyị ga-ike a mma azụmahịa na gburugburu ebe obibi. Ọ na-achọrọ ewepu ihe isi ike na nchegbu na a ọzọ kwesịrị ekwesị ụzọ, n'ụzọ ziri ezi ịmụta ihe isi ike nke ụlọ ọrụ, na-ahụ na-akpata na-edozi na a ziri ezi na ihe kwesịrị ekwesị n'ụzọ, ma hụ na ndokwa, na-ejizi na ọgwụgwọ dị ka o kwere. The ikike na ọdịmma ga-echedo na a ọzọ kwesịrị ido, a mma na uzo iwu gburugburu ebe obibi ga-ewu ya, ọ bụ oké egwu esoro ụkpụrụ nke "ihe ọrụ, obere mgbochi", nke mere na ndị ọchụnta ego nwere ike na-aga n'ihu na ike obi ike ma na-achọ development n'enweghị ihe ndọpụ uche. Na mmekọrịta dị n'etiti na ndọrọ ndọrọ ọchịchị na azụmahịa ga-enwe udo, na ọ dị oké mkpa iji mee ka mgbe nile na ndị ọzọ na kọntaktị na ụlọ ọrụ na a n'ụzọ na ma na ala akara na ele ihe ziri ezi na-enwe, na-arụsi ọrụ ike edinam na-atụ ọrụ na-mere. 

        Fourthly, anyị ga-anọgide na ezigbo onye supporter. Ọ dị mkpa iji mee ka nzukọ na-edu ndú, na Party kọmitii na gọọmenti na niile larịị ga-enye mkpa ka na-akwado mmepe nke onwe aku na uba, na-ewusi n'ozuzu atụmatụ na nchikota, na-eduzi mgbe nile nnyocha na analysis dozie nsogbu na a bara uru n'ụzọ. Ọ na-achọrọ iji ike mmejuputa, na-na mmejuputa atumatu dị ka isi ọdịnaya nke mbara ntule nke ọchịchị Party otu, na ichoputa na ikunye ibu ọrụ maka odida mejuputa atumatu ebe. Ọ dị mkpa iji mee ka ọha na eze, nduzi, na ike a ike ikuku nke na-akwado mmepe nke onwe ụlọ ọrụ na dum mmadụ. Zheng Yuefeng mesiri ya ike na ihe e kere eke nke "ebe obibi n'ala akụ, smart obodo nke rụpụta" na nkwalite nke elu-edu development-apụghị ghọtara na-enweghị a ukwuu nke pụtara ìhè onwe oru buu igba n'ulo na ndị energetic, ike na-akpata ya. Ọ na-ele anya na-achụ nta ego ga-abụ obi na-anabata, ọhụrụ na obi ike, na-nri na-eme na-emezu responsivities na-eme ka elu-edu mmepe nke Ma'anshan ọhụrụ oge.

        Mgbe onyeisi oche na ogbako, Zuo Jun kwuru na ọ dị mkpa iji jiri ohere nke mmepe, na-agbalịsi ike ịchụkwudo na ẹkemụm ọkụ na-agba ịnyịnya na ụgbọ oloko awara awara nke oké mmepe na ọganihu nke onwe aku na uba na-abanye na nke mbụ phalanx nke ógbè dị ka anya dị ka o kwere. Ọ dị oké mkpa mejuputa atumatu na a zuru ezu n'ụzọ, mee ngwangwa Nwa nke mkpa na-akwado ihe ọtụtụ, na ngwa ngwa tọghata atumatu na ụkpụrụ n'ime mmejuputa ụkpụrụ na ọrụ usoro iji kwalite mmejuputa dị iche iche atumatu. Ọ na-achọrọ na-eme ka ndị ji ezi obi na ọrụ ma na-eleta, kpọrọ mepụta "anọ ndokwa na onye ọrụ" na ndị ọzọ na-eme, ya bụ, na-enye ụzọ ruo n'ọnụ ụzọ iwu na-eme ka azụ nsogbu n'ụzọ dị irè-emeghe "ikpeazụ mile" nke iwu mmejuputa. Ọ dị mkpa iji mee ka iwu nchikota ma melite mode nke iwu mmejuputa iwu-aghọta ukem ini mmetụta na ike na ókè.

       Mgbe ogbako, na osote onye na onyeisi obodo Li Qiang kọwara Mmejuputa echiche na Ọzọkwa accelerating Development of Private Economy nke ọchịchị Party kọmitii na ọchịchị ọchịchị.

2

▲ onyeisi oche Tai Zhengbiao napụtara a okwu dị ka onye nnọchiteanya nke obodo onwe ọchụnta ego

        Onyeisi oche Tai Zhengbiao kwuru, sị ya okwu na: General Secretary XI Jinping bụ "enyi" nke anyị onwe oru buu igba n'ulo, na 30 jikoro na mmejuputa iwu echiche n'ụzọ zuru ezu na-egosi ndị dị elu anya na ike nkwado nke ọchịchị Party kọmitii na ọchịchị ọchịchị mmepe nke onwe aku na uba na onwe ụlọ ọrụ. Na 18 afọ nke mmepe, Taier azụlitewo si ihe ọ bụla ihe, site na ihe na-erikwa na ezi na-eduga, na Taier nwekwara wuru ya isi competitiveness. Taier ka etolitewo na mepụtara na ala Ma'anshan City, na natara enyemaka na nkwado nke ọchịchị Party kọmitii na ọchịchị ọchịchị na ndị ndú na niile etoju. N'ọdịnihu, Taier ga-elekwasị anya "Otu ihe mgbaru ọsọ, abụọ nnyocha institutes, atọ intelligences na anọ nyiwe". Taier ga-agbalịsi n'ihu na-edu nkà na ụzụ ọhụrụ, ụlọ ọrụ nnukwu data nnyocha na isi technology n'ichepụta na China si Metallurgical ígwè ụlọ ọrụ, na-aghọ onye ndú nke China si Metallurgical akụrụngwa ụlọ ọrụ na isi technology nke onwe ha ikike arịa amamihe na-akwụghachi ihu ọma nke onye ọ bụla.

WhatsApp Online Chat!