Gambar Company - Taier Heavy Industry Co., Ltd.
广告 图 2

Gambar Company

pic19
About

Dumunung ing Ma'anshan Zone Pembangunan lan tèknologi National lan minangka salah siji saka perusahaan anjog ing donya ing lapangan Manufaktur peralatan Metallurgical, Taier Heavy Industry Co., Ltd. didegaké ing taun 2001, kanthi ibukutha kedhaftar saka 449,35 yuta Yuan. The Company jurusan ing desain, pembangunan, Manufaktur, marketing lan layanan saka batang industri universal, kopling pindah, agul-agul nyukur, ngusapake plate, mandrel, compactor, batang automobile-pindhah, spare parts automobile lan ing. Perusahaan iki dadi perusahaan kadhaptar ing 2010, karo kode stock: 002347.
Taier wis digawe chain Nilai industri Metallurgical liwat bukaan lan enggo bareng, lan setya dadi kelas donya Produsèn majeng peralatan, industri Metallurgical siklus ganep-urip panyedhiya layanan panularan umum lan tanduran baja panyedhiya solusi cerdas. Taier wis menangaké dateng lan kerjasama saka pelanggan karo kemampuan inovasi terus-terusan-meningkat, uga standarisasi, cepet lan fleksibel model layanan.
 Saiki, Taier wis dadi perusahaan presiden China Association Iron lan Steel Metalurgi Equipment Branch, unit wakil Ketua China Umum Machinery Industry Association, presiden unit saka cabang kopling transmisi, wakil presiden unit saka Industry Association China Heavy Machinery bagean dhasar abot cabang, presiden unit saka China Iron lan Industry Association Steel. Iku wis dijupuk ing kaurmatan saka negara-tingkat pusat perusahaan teknologi, workstation kirim-doktoral nasional, lan peralatan Metallurgical Remanufacturing pangkalan akademisi. Iku wis ditetepake Enterprise Pusat Teknologi nasional, National pascadoktoral Workstation lan Metalurgi Equipment Remanufacturing Academician Workstation, lan wis dijupuk merek dagang Cina misuwur, Patent Excellence Award saka China, negara-tingkat kontrak-ngurmati lan perusahaan kredit, teknologi nasional model inovasi perusahaan, etc .
  Taier wis nganut teknologi anjog lan diadegaké produksi, sinau lan mode riset inovasi sawijining, karo revenue dodolan taunan saka 5% riset lan pangembangan; mujudaken nilai customer, Taier wis ditetepake model layanan marketing 4S lan sijine Nilai liwat kabeh proses produk Manajemen singgat lan layanan; nganut mimpin Manajemen, lan kanthi temen maujud ing, Manajemen visual lan informasi digital saka kabèh proses kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas sing luwih dhuwur lan layanan.
 Karo nilai model Manajemen tumitah, daya saing lan pembangunan minangka inti management perusahaan, Taier wis digawa metu Customer, chain sumber, perusahaan, distribusi Nilai pegawe kanggo éling enggo bareng Nilai lan pembangunan umum. Taier ngumbar nuntun pengabdian tim, Entrepreneurship, roh kerjasama lan teknologi industri timbal lan inovasi Manajemen karo nilai sawijining. Taier wis aktif ing kagiyatan kesejahteraan masyarakat China Charity Federation, China PMI, etc. karo pangertèn kuwat misi sosial.
Nggolek menyang mangsa, ing roh "kanggo ngatur perusahaan karo tliti lan rajin, kanggo entuk kaunggulan", Taier terus-terusan bakal nggawe proses lan inovasi kanggo berkembang dhewe menyang "International Taier", "Century Taier".

History Development

miwiti
2000-2003

Rising
2004-2009

Industry anjog
2010-2013

Web pembangunan
2014-Saiki

  • 2000
    2000
    Ing 2000, Maanshan Taier Heavy Industry iki diadegaké;
  • 2002
    2002
    Ing 2002, pisanan domestik batang peserta universal nyetel kanggo drive utama rapi mesin pipe tindikan iki dikirim (Baotou Steel 180);
  • 2003
    2003
    Ing 2003, pisanan domestik gedhe Crowned untu pindah kopling kanggo Rolling kadhemen iki dikirim (No.2 Cold Rolling Mill saka Wuhan Iron & Steel (Group) Co., Ltd.).
  • 2004
    2004
    Ing 2004, perusahaan dipungantos Anhui Taier Heavy Industry Co., Ltd .;
  • 2005
    2005
    Ing taun 2005, pisanan domestik 1700 rolling dadi panas saka Jigang dipunusulaken independen, Taier undertakes Produksi saka lokal heavy-tugas batang peserta universal lan kopling (Ansteel njupuk timbal, karo cooperation CFHI, Shanghai Equipment Co., Ltd. );
  • 2007
    2007
    Ing 2007, perusahaan mlebu persetujuan kerjasama strategis karo China First Heavy Industries (CFHI)
  • 2008
    2008
    Ing 2008, perusahaan mlebu persetujuan kerjasama strategis karo Shougang Group
  • 2009
    2009
    Ing 2009, perusahaan mlebu persetujuan kerjasama strategis karo Sinosteel Equipment & Engineering Co., Ltd
  • 2010
    2010
    Ing taun 2010, perusahaan iki kadhaptar lan pemimpin industri
  • 2010
    2010
    Ing taun 2010, perusahaan iki disetujoni minangka perusahaan Hi-Tech tombol China Program Torch.
  • 2012
    2012
    Ing 2012, pabrik anyar Taier iki resmi sijine menyang nggunakake;
  • 2012
    2012
    Ing 2012, perusahaan ditampa ing "National Mei 1st Labor Medal"
  • 2013
    2013
    Ing 2013, perusahaan dipungantos minangka ora administratif jeneng perusahaan divisi: Taier Heavy Industry Co., LTD.
  • 2016
    2016
    Ing 2016, Taier Group iki diadegaké
  • 2018
    2018
    Ing 2018, ing tengah test dianugerahi "kualifikasi laboratorium nasional" (CNAS akreditasi laboratorium)
  • 2019
    2019
    On March 27, 2019, ing phase pisanan saka project Anhui Taier lumahing Engineering Co., Ltd. rampung lan sijine menyang produksi.
  • Tampilan Online Chat!