Budaya Perusahaan - Taier Heavy Industry Co., Ltd.

Concepts inti

  • 国际 泰尔 百年 泰尔International Taier <br> Centennial Taier

    versi

    International Taier
    Centennial Taier
  • Anjog teknologi industri <br> Promoting pangembangan industri

    Karep

    Anjog teknologi industri
    Promoting pangembangan industri
  • Nampa Nilai pelanggan <br> nampa nilai karyawan <br> nampa nilai investasi <br> nampa nilai sosial

    Value

    Nampa Nilai pelanggan
    nampa nilai karyawan
    nampa nilai investasi
    nampa nilai sosial
  • Manajemen sregep <br> Excellence nguber

    Roh

    Manajemen sregep
    Excellence nguber

sistem 3 Concepts

Concept Development Corporate

Nerangake Nilai rencana TAIER Group wis tindakake, karakteristik budaya

TAIER Group bakal duwe

  • konsep kompetisi

    saya ngluwihi saingan
  • konsep Cooperation

    opening lan enggo bareng
  • konsep organisasi

    prasaja lan cetha kaku lan efisien
  • konsep Operation

    ngelmu lan manungsa-oriented
gedhe

Concept fungsi Management

Nerangake Nilai rencana utawa operasi rencana fungsi

kudu tindakake

  • konsep Strategic

    ngelmu kaputusan-nggawe
    meningkat landing
  • Manajemen & kontrol konsep

    standarisasi lan efisien
    resiko kontrol
  • konsep Brand

    account donya
    dateng global
  • konsep Investment

    integrasi saka produksi lan finance
    kerjasama lan menang-menang
  • konsep Talent

    pertimbangan
    rujukan
  • konsep Financial

    angger legal
    kualitas operasi
  • konsep R & D

    anjog lan teknologi industri drive advancement
  • konsep Produksi:

    Manajemen mimpin
    Manufaktur cerdas
  • konsep Quality

    jaminan kualitas
    asil dandan dadi
  • konsep Service

    nemokake dikarepake
    nggawe Nilai
  • Concept safety

    safety pisanan
    angger pisanan
  • Concept Meeting

    fokus ing goal
    patemon efisien
  • konsep Marketing

    kabutuhan guide customer
    éling Nilai customer
Moderate

Concept Wutah Employee

Nerangake Nilai rencana TAIER pegawe kudu tindakake,

pegawe ciri budaya TAIER bakal duwe

  • konsep tanggung jawab

    wani njupuk tanggung jawab
    nggawe Nilai
  • konsep learning

    diligent ing learning lan pangerten
  • konsep execution

    nanggepi cepet manteb
mikro
Tampilan Online Chat!