Корпоративна култура - Taier тешка индустрија копродукции, ООД

основни концепти

 • 国际 泰尔 百年 泰尔Меѓународен Taier Бизнис Специјализација Taier

  верзија

  Меѓународен Taier
  Стогодишнина Taier
 • Водечките технологија индустрија Бизнис Поттикнување на развојот на индустријата

  мисија

  Водечките технологија индустрија
  Промовирање на развојот на индустријата
 • Постигнување на вредност на клиентите Бизнис постигнување на вредност на вработените Бизнис постигнување на инвестициската вредност Бизнис Постигнување на социјална вредност

  вредност

  Постигнување на вредност на клиентите
  постигнување на вредност на вработените
  постигнување на инвестициската вредност
  Постигнување на социјална вредност
 • Вредни за управување со Бизнис извонредност извршување

  дух

  Работлив управување
  извонредност извршување

3 Концепти систем

Концептот корпоративниот развој

Објаснете исказот вредноста TAIER група треба да ги следи, карактеристиките на културата

TAIER група има

 • концептот на конкуренцијата

  постојано ги надминуваат конкуренти
 • концепт за соработка

  отворање и делење
 • концептот организација

  едноставен и јасен ригорозни и ефикасно
 • операција концепт

  научни и човек-ориентирани
макро

Концепт на управување со функција

Објаснете исказот вредноста или работењето на исказот функции

треба да се следат

 • стратешки концепт

  научни донесување одлуки
  подобрена слетување
 • концепт на управување и контрола

  стандардизирана и ефикасна
  контрола на ризикот
 • концепт бренд

  светски бренд
  глобалната доверба
 • инвестиции концепт

  интеграција на производство и финансии
  соработка и понудената
 • концептот талент

  добро расудување
  препорака
 • финансиски концепт

  законска регулатива
  висок квалитет на работа
 • Концептот R & D

  водечките и технологија на возење индустрија напредок
 • Производство концепт:

  посно управување
  интелигентни производство
 • концептот на квалитет

  обезбедување на квалитет
  постојано подобрување
 • услуга концепт

  откријат побарувачката
  создаде вредност
 • концепт за безбедност

  Безбедноста на прво место
  регулатива прв
 • средба концепт

  се фокусира на целта
  ефикасен состанок
 • концептот за маркетинг

  потреби водич на клиентите
  да сфатат клиент вредност
умерено

Вработен концепт раст

Објаснете вредност на исказот на TAIER вработен мора да го следат,

вработен карактеристиките култура TAIER има

 • концептот одговорност

  храброст да ја преземат одговорноста
  создаде вредност
 • концепт на учење

  вредни во учење и разбирање
 • концептот извршување

  брз одговор решителен
микро
WhatsApp Онлајн Chat!