page_banner

Taier Faailoga se fuafuaga Galulue Maliega ma Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., Ltd.

Puna: Hits: 0 Turnover Taimi: 2018-12-07 9:16:40

        I le aoauli o le aso 27 o Novema, Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., sainia Ltd. se maliega galulue faatasi faataatitia ma le 13 pisinisi soofaatasi e aofia Taier i le fale o le konafesi o Baogang Faletalimalo i Totonu Mongolia, ma Tai Zhengbiao, taitaifono o Taier, ma tuuina atu le sui o pisinisi eseese se lauga ma sainia i le vaaiga.

        Sun Guolong, pule aoao o Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., Ltd., ma Li Degang, pule aoao ia sui ma taitaifono o Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., Ltd., auai i le sauniga o le sainia. Li Xiao, faatonu ma pule aoao o Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., sainia Ltd. se maliega le galulue faatasi ma le sui o le 13 pisinisi felagolagomaʻi.

21

▲ O le vaaiga o le fono sauniga sainia faataatitia maliega galulue faatasi

22

▲ le sainia o sauniga mo maliega galulue faatasi faataatitia o Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., Ltd.

        fai Li Degang o le taitai fou o Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., o le a uunaia malosi Ltd. toefuataiga ma le fou, ma o le a taumafai e siitia le atinae sili ona lelei. Sa ia faamoemoe e faapea o le pisinisi tuufaatasi e tatau ona mautinoa i Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., Ltd. ma galulue ma le faamaoni aiai e fausia se sili faapaaga galulue faatasi mautu faataatitia.

        faailoa Sun Guolong auiliili le talafaasolopito atinae, tuuina atu ma le taotoga, tupe, ma isi o Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., Ltd., ma faamamafaina le aitalafu-e-tutusa Faafesuiaiga o polokalame o Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co ., Ltd. Sa ia faailoa atu le faafetai i pisinisi uma mo lo latou lagolago i le tausaga, ma faamoemoe o le a faaauau pea nei pisinisi e taulai atu i Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., Ltd. ma siitia isi atinae ma le tuputupu ae Uamea o Baotou ma Steel (vaega) Co., Ltd. i vaega uma. I le gata i lea, na ia faapea mai Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., o le a faalogo Ltd. le faaeteete i le manatu ma fautuaga o itu uma e aafia ai ina ia tuuina atu auaunaga lelei mo le uta.

23

▲ Tai Zhengbiao, taitaifono o Taier, sa tuuina atu se lauga

         I lana lauga, ua fai Tai Zhengbiao e Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., sa amata ona galulue Ltd. ma Taier talu mai le 1993 ma ua molimauina le atinae ma le tuputupu ae o Taier. Le taimi nei, ua avea ma oloa autu e fa o le Taier le ituaiga pito i luga i totonu o Saina, taunuu i le tulaga muamua o le vasega faava o malo ma talosaga i laau eseese o Baotou Uamea ma Steel (Vaega) Co., Ltd. O lenei, ua le faatinoina Taier fausia faafuainumera o oloa ma suesuega oloa atamai & atinae e ala i le taulai atu i le gaosiga o le atamai ina ia mautinoa le tulaga lelei o oloa ma faaleleia tulaga auaunaga, ma o le a faaaoga se auala fou o le galulue faatasi ina ia tuuina atu auaunaga lelei mo Baotou Uamea ma Steel (vaega) Co., Ltd., ma faatino le manatu faavae o le "galulue faatasi", "atinae" ma le "manumalo-manumalo".

WhatsApp Online talatalanoaga!