Kultura Corporate - Taier Heavy Industry Co., Ltd.

Konceptet kryesore

 • 国际 泰尔 百年 泰尔Taier ndërkombëtare <br> Centennial Taier

  Version

  International Taier
  Centennial Taier
 • Duke çuar teknologjinë e industrisë <br> Nxitja e zhvillimit të industrisë

  mision

  Duke çuar teknologjinë e industrisë
  promovimin e zhvillimit të industrisë
 • Arritja e vlerësojmë klientët <br> arritjen e vlerës së punonjësve <br> arritjen e vlerës së investimeve <br> arritjen e vlerës sociale

  vlerë

  Arritja e vlerësojmë klientët
  arritjen e vlerës punonjësve
  arritur vlerën e investimeve
  arritjen e vlerës sociale
 • Menaxhimi i zellshëm <br> Përsosmëri ndjekje

  shpirt

  Menaxhimi i zellshëm
  Excellence ndjekje

3 Concepts sistem

Zhvillimi Concept Corporate

Shpjegoni propozim vlera Taier Group ka për të ndjekur, karakteristikat e kulturës

Taier Group do të ketë

 • koncepti i Konkurrencës

  vazhdimisht tejkaloj konkurrentët
 • koncepti Bashkëpunimi

  hapjes dhe ndarjen
 • koncepti Organizata

  thjeshtë dhe e qartë rigoroz dhe efikas
 • koncepti operacion

  shkencore dhe njerëzore të orientuar
makro

Koncepti i Menaxhimit Funksioni

Shpjegoni propozim vlera ose operacion propozim funksione

duhet të ndjekin

 • koncepti strategjik

  vendim-marrjes shkencore
  ulje të zgjeruara
 • Management & kontrolli koncept

  standardizuar dhe efikas
  të rrezikut të kontrollit
 • koncepti markë

  markë botërore
  besimi globale
 • koncepti Investimeve

  integrimin e prodhimit dhe financave
  bashkëpunimit dhe të fitojë të fitojë
 • koncepti talent

  mirë gjykimi
  rekomandim
 • koncepti financiar

  rregullimi ligjor
  me cilësi të lartë operacion
 • R & D konceptit

  kryesor dhe industrisë së teknologjisë makinë avancimin
 • Koncepti i prodhimit:

  menaxhimit të ligët
  prodhuese inteligjent
 • koncepti Quality

  sigurimit të cilësisë
  përmirësim të vazhdueshëm
 • koncepti i shërbimit

  zbuluar kërkesa
  të krijuar vlerë
 • Siguria Concept

  Siguria e parë
  rregulloren parë
 • takim Concept

  të përqëndrohet në qëllimin
  mbledhjen efikase
 • koncepti Marketing

  Nevojat udhëzues konsumatorëve
  kuptojnë vlerën e konsumatorëve
mesatar

Punonjës Rritja Concept

Shpjegoni vlera propozim Taier punonjës duhet të ndjekin,

punonjësi karakteristikat e kulturës Taier do të ketë

 • koncepti përgjegjësia

  Guximi për të marrë përgjegjësi
  të krijuar vlerë
 • koncepti i të mësuarit

  zellshëm në të mësuarit dhe të kuptuarit
 • koncepti i ekzekutimit

  të shpejtë përgjigje vendosur
mikro
WhatsApp Online Chat!