Detajet e pozicioneve të rekrutimit sociale

pozitë numër Kërkesat Paga (juan / muaj)
Asistent Kryetarit 2 Diplomë Bachelor ose më lart, më shumë se 2 vjet përvojë relevante, punëtor, aftësi të mira me shkrim, vetë-motivuar, kuptim të fortë, të diplomuarit e shkëlqyer të preferuar. Diskutoni në person
Sales asistent 3 diplomë kolegji ose përvojë më lart, më shumë se 2 vjet e rëndësishme, të diplomuarit e shkëlqyer të preferuar paga bazë 3000-7000, Komisioni paga llogaritet si shtesë
Analisti biznesit (menaxhimit të ndërmarrjeve) 1 Diplomë Bachelor ose më lart, më shumë se 3 vjet përvojë në operacionet e prodhimit (të tregut, të prodhimit, të cilësisë, të prokurimit, teknologji) 4000-8000
specialist ligjor / mbikëqyrësi 1 Diplomë Bachelor ose më lart, ligjore lidhur me të mëdha, më shumë se 2 vjet përvojë relevante pune 4000-8000
Inxhinier teknik 2 Diplomë Bachelor ose më lart, të mëdha në makineri apo automatizimin, më shumë se 2 vjet përvojë relevante 4000-8000
operator makine 10 Më shumë se 2 vjet përvojë operative në mjetet e makinës (CNC, bluarje, qendra machining, etj), aftësinë për të caktuar për të identifikuar diagram paga bazë + shpërblimet e orarit të punës, të ardhurat gjithëpërfshirëse 4000-8000
tongman Kuvendi 5 Më shumë se 2 vjet përvojë të tongman, aftësisë së caktuar për të identifikuar diagram paga bazë + shpërblimet e orarit të punës, të ardhurat gjithëpërfshirëse 4000-8000

Detajet e pozicioneve të rekrutimit shkollë

Drejtimi Zhvillimi Madhor numër Rekrutimi i kompanisë Workplace
inxhinier rezervuara saldim Materialet, saldim 1 Taier Heavy Industry Co., Ltd. Ma'anshan
Teknike dhe menaxhimi i trajnuari Makineri dhe automatizimi elektrike 2 Taier Heavy Industry Co, Ltd Anhui Taier Sipërfaqja Engineering Technology Co, Ltd Anhui Shentai Inteligjente Equipment Co., Ltd. Ma'anshan
Prodhimit dhe menaxhimit trajnuari Makineri dhe inxhinieri industriale, etj 2 Taier Heavy Industry Co., Ltd Ma'anshan
Prodhimit dhe menaxhimit trajnuari Makineri dhe inxhinieri industriale, etj 1 Taier Heavy Industry Co., Ltd Ma'anshan
trajnuari menaxhimit Sales Makineri, marketing, tregtisë ndërkombëtare 3 Taier Heavy Industry Co., Ltd. Ma'anshan
menaxhimin Administrative stazhier Menaxhimin e biznesit administrative, menaxhimi i turizmit, etj 1 Taier Heavy Industry Co., Ltd. Ma'anshan
Shënim: Internship e studentëve të rinj dhe postgraduates vitit të dytë janë pranuar në lidhje me pozicionet e mësipërme.
Telefon: 0555-2202318 Resume ofrimit kuti postare: hr@taiergroup.com

Shiko më shumë informacion rekrutimit:

WhatsApp Online Chat!