Zhvillimi Talent - Taier Heavy Industry Co., Ltd.

talent Concept

Gjykim të mirë, Rekomandimi

(1) Personeli Rekrutimi cilët i plotësojnë strategjinë e kompanisë dhe konceptin kulturor

(2) Futja e si-mendje njerëzve

(3) Zgjidhni personin e duhur në pozicionin e duhur

(4) Të ofrohen trajnime sistematike për të promovuar zhvillimin e kapaciteteve të punonjësve

(5) Kryerja e rregullt vlerësimi kompetencë të punës

(6) Bëni përshtatura dizajn profesional channel

(7) të sigurojë materiale dhe nxitje shpirtërore bazohet në vlerësimin

(8) i pastër personeli i paaftë dhe delinkuentë

Scientific And Smooth Sistemi për Zhvillimin e Karrierës

    Kompania ka krijuar një sistem të zhvillimit të karrierës bazuar në kuadër të "linjës Management + linjë profesional kanal të dyfishtë" kanal zhvillimit, planin zhvillimor punonjës, puna e modelit kompetenca, certifikimit niveli profesional, për herë të parë-line nivelit aftësi të certifikimit për të ndihmuar punonjësit të rritet me shpejtësi.

Perfect Sistemi Training

    Për të lehtësuar rritjen e punonjësve, kompania ka siguruar punonjësit me kanale të ndryshme të rritjes dhe platforma nga shumë aspekte: të krijojë një profesional Taier trajnimi kolegj, të ndërtuar një platformë online të mësuarit, të krijuar bashkëpunim afatgjatë me universitete të njohura, organizojnë punonjës të shkëlqyer për zhvillimin në natyrë , të krijojë "katër plane të mëdha" për zhvillimin e talenteve, të mësojnë nga kompanitë shkëlqyer vendase dhe të huaja, etj

Konkurruese Kompensimi i Sistemit

    Strategjia Kompensimi: dy leadings, një drejtësi.

    kryesor i jashtëm: industri udhëheqës, udhëheqës rajonal.

    drejtësia e brendshme: të zbatuar sistemin e kompensimit Mercer 3p (mesazhe, aftësitë, performancës) për të siguruar drejtësi të brendshme. 

Rich dhe i plotë Welfare Sistemit

    Organizojnë aktivitete të ndryshme të punonjësve: takimin vjetor, ditën familjare, aktivitetet e ndërtimit të ekipit, lojëra të ndryshme topin, etj

    Ofrojnë strehim falas, palestër, sportive vend, anije udhëtarëve, etj

Long-term Sistemi efektiv stimulues

    Sigurimi i stimujve kapitalit pasur për punonjësit thelbësore dhe menaxherëve, ndërkohë, të krijojë një mekanizëm stimulues me bazë në fund të vitit fitimi shpërndarjen, përzgjedhje të shkëlqyer vjetore të punonjësve, të veçantë nxitje (prodhimi PK, vlerësimit teknik, rezultatet e performancës të marketingut ndarjen), plan kumulative nxitëse, etj, krijojë një sistem afatgjatë nxitje efektive dhe për të lehtësuar zhvillimin e përbashkët të kompanisë dhe punonjësve.

text01 text02
WhatsApp Online Chat!