Inspektimit të produktit - Taier Heavy Industry Co., Ltd.

Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë

Politika e kualitetit: konsumatori në qendër, të menaxhimit të sistemit; përmirësimin e vazhdueshëm të plotësojnë dhe tejkalojnë kërkesat e konsumatorëve.

Prezantimi i Qendrës Test

Prezantimi i Monitorimit On-line

Prezantimi i platformës Test

Prezantimi i testimit Room

Prezantimi i Monitorimit On-line

Sistemi i monitorimit on-line mund të mbledhë statusin pune e bashkim dhe parametrat e tij të lidhura në kohë reale duke instaluar një sensor dhe komponentëve ndihmëse në bashkim, dhe për të menaxhuar të dhënat e mbledhura ose informacion me softuer përkatës për të realizuar pyetje e të dhënave në kohë reale, query historike të dhënave, alarm mbingarkesë faji, menaxhimin e ngjarje, menaxhimi i informacionit bashkues të lidhura dhe funksionet e tjera, ndërkohë, ajo mund të shfaqin dhe të demonstrojnë këto të dhëna nëpërmjet klient-side, lehtësuar personelin e menaxhimit të pajisjeve fushë për të zotëruar informacionin kusht drejtimin e bashkim ose të sigurojë mbështetje të dhënave për përcaktimin e gabimet anormale, përveç kësaj, ajo mund të ushqyer mbrapa informacion shikoni vend nëpërmjet klientit të telefonisë mobile për të siguruar informacion për inspektim dhe regjistrimin e personelit në terren.

Prezantimi i platformës Test

Laboratori ka tre grupe të grupe të plotë të testit të performancës për bashkim: karakteristikat operative të provuar bench (shpejtësi më të lartë testi i 2000 r / min, maksimale çift rrotullues provë dinamik load i 400kN • m, maksimale mbyllur fuqinë e 3600kW, maksimale kënd lejueshme ritëm prej 15 ° ), 1 # statike stol testi ngarkesës (maksimale çift rrotullues statike testi i 12000kN • m, kënd maksimale e lejueshme ritëm prej 5 °), 2 # statike stol test i ngarkesës (maksimale çift rrotullues statike provë e 800kN • m, pa kënd ritëm), dhe është të pajisur me një shumëllojshmëri të instrumenteve të avancuara profesionale, pajisje dhe software, duke përfshirë të lartë të energjisë pajisje Germany SIEMENS elektrike makinë, Germany Gat brenda-pezulluar hamall hidraulike çift rrotullues, Germany HBM lartë saktësi sensor çift rrotullues, US NI sistemi dhënat e blerjes dhe moduli i saj i / o.

Platforma e parë provë në Kinë.

Prezantimi i testimit Room

Dhomë testimi është një dhomë të plotë të testimit të angazhuar kryesisht në testimin dhe analizën e përbërjes kimike, vetitë mekanike, testimi metallographic, Prova pa shkatërrim, 3D, etj e materialeve metalike dhe produktet e tyre. Dhomë Testimi mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 400 metra 2, ka më shumë se 40 grupe të pajisjeve shkencore dhe testimin e me nivel të përparuar vendore dhe ndërkombëtare, dhe ka aftësi të plota analitike nga fizika tek kimia dhe nga makro në mikro. Më 18 maj, 2018, qendra testi është akredituar nga Shërbimi Kina Kombëtare të Akreditimit për vlerësimin e konformitetit (CNAS).

 

Items shërbimit

Metrologjia Kalibrimit / Verifikimi

Testimi dhe Inspektimit

  • Certifikata Laboratori Akreditimit

  • Quality Management System Certificate

  • Certifikata për ekzaminimin e Matjes standard

  • Certifikata për ekzaminimin e Matjes standard

  • Certifikata për ekzaminimin e Matjes standard