page_banner

Rolling Mill Strehimi Frame - Laser veshja Remanufacturing

Rolling Mill Strehimi Frame - Laser veshja Remanufacturing

Petëzimit frame strehimit është quajtur edhe qëndrim Rolling Mill, e cila është përdorur për të instaluar rul, duke rul, rul pajisje rregullim, udhëzues pajisjet, etj dhe është gjithashtu një komponent i rëndësishëm ngarkesë-që mbante në pajisje që përsëritet. Kjo është bërë zakonisht prej aktrime të zakonshëm të çelikut dhe procesin e saj hedh përcakton se sipërfaqja trupi nuk ka forca të lartë, rezistenca korrozioni dhe performancën tjetër. Rezultatet e vazhdueshme e ngarkesës ndikimi në deformim të përhershëm të lidhur përshtatshëm dhe montimi sipërfaqet e mulli kodrina, ndërkohë, është përkeqësuar edhe më tej për shkak të korrozionit të materialit, e cila rezulton në pozicionimin pasaktë të rrokulliset punës dhe roll backup dhe lëvizjen e tepruar e rrotull duke pasur plot në qëndrimin Rolling Mill, duke e bërë të vështirë për të kontrolluar në mënyrë efektive pastrimin midis kodrina kornizë mulli strehim dhe roll mban goditja.

Ne kryer riparimin në vend dhe Remanufacturing e petëzimit kuadrin e strehimit duke përdorur matjen lazer dhe ndjekja e pajisje, të veçantë pajisje të lëvizshme machining për riparim në vend dhe pajisjet e lëvizshme veshja lazer, të cilat kanë avantazhet e saktësi të lartë riparimit, veshin mirë rezistenca dhe rezistenca korrozioni e shtresës veshja, mërzi të shkëlqyer dhe të përfundojë të qetë e sipërfaqen e kontaktit, për këtë arsye, jeta shërbimi i kodrina kornizë mulli strehimit është përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme, precision kodrina është e garantuar dhe cilësinë e produktit është përmirësuar.

img2

shfaqje të shkëlqyer:

Dimensionale saktësi të lartë  after repair of the rolling mill housing frame

Me miratimin e roughing në vend të mjet makine, veshja lazer nga mjet makinë në vend të manipulator dhe në vend përfunduar të mjet makine pas veshja lazer, ai e thyen metodën tradicionale riparimin e heqjes mjet makinë pas on- faqe roughing, instalimit të manipulator për veshja lazer, duke hequr manipulator dhe kryerjen lustrim manuale pas veshja lazer. Pas riparimit, shkalla e fund, saktësinë dimensionale dhe tolerancës gjeometrike e petëzimit kuadër të strehimit do të jetë 100% rikthehet në kërkesat dizajn origjinal.

Excellent  cladding performance of the rolling mill housing frame 

Kompania jonë ka zhvilluar një pluhur të specializuar për harqe me të lartë të anti-korrozioni, veshin rezistencë të fortë dhe për ngurtësinë. Kjo zgjidh problemin e të ushqyerit me presion dhe parandalon plasaritjet në shtresën forcim për shkak të dukshëm përmirësimi i gradient ngurtësinë. Nëpërmjet ri-prodhimit dhe riparimit, funksioni i pajisjes mund të përmirësohet edhe. Humbja vjetore konsumuarit e sipërfaqes është ≦ 0.05 mm / vit dhe jeta shërbimi është ≥ 10 vjet.

menaxhimit të plotë të jetës-cikli i kuadrit strehimit mulli kodrina 

Ne kemi zhvilluar një plan të plotë të jetës-ciklit të menaxhimit të kornizës kodrina strehimit mulli përfshirë testimin, diagnostikimin, ekspert ekip konsultim, rishikimin, zgjidhjeve teknike, modelimin dhe funksionimin simulimi, zbatimin në internet, ndjekin-up mirëmbajtjen e statusit. Produkti do të riparohen në një cilësi të lartë dhe mënyrën e lartë të efektshme në bazë të një plani të detajuar pune të rrjetit.

zgjerim

Laser Riprodhimi i Drive Heshta, Dha Plate ...

Laser Riprodhimi i Drive Heshta, Dha Plate dhe Produkt tjera Series

Laser shtues remanufacturing teknologji (depozitimi lazer prodhimit të teknologjisë LMD) është të depozitojë një shtresë e hollë prej metali në materialin bazë me anë të burimit të ngrohjes lazer. Ajo ka avantazhet e dhëna të ulët të ngrohjes e substratit, ndikimit të vogël të ngrohjes, shkalla e lartë e ftohjes, madhësia e vogël e grurit, lidhjes metalurgjike, forca të lartë lidhjes, etj 

7-1

 

Prezantimi i produkteve veshja lazer të Taier

Dha pjatë jastëk: pajisja dha jastëk për kodrina të nxehtë të vazhdueshëm është i instaluar në pjesën e sipërme të back-up plot roll dhe cilindër AGC për të arritur hendek roll ndarë rregullimin e petëzimit dhe trashësi pjatë kontroll dhe kompensuar për variacionet në diametër rrotullon të ndryshme. Ne kemi adoptuar teknologji veshja lazer për të rritur u largua pjatë jastëk sipërfaqe Remanufacturing, në këtë mënyrë, rezistenca veshin dhe rezistenca korrozioni janë përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme, dhe jeta shërbim është rritur me më shumë se 5 herë në krahasim me shuarje konvencionale.

Drive bosht: bosht makinë për çeliku kodrina linjë prodhimi është i përbërë kryesisht nga mesi lidh bosht, të përbashkët, mëngë të sheshtë kokë dhe komponente të tjera të rëndësishme; nën ambientin e punës e temperaturë të lartë, lagështia e lartë dhe forca të lartë, pjesë të lidhura mund të gërryjtem seriozisht, veshur dhe të dëmtuara. Ne miratojë teknologji veshja lazer për të kryer veshja lazer riparimin remanufacturing e komponentëve kryesorë të bosht makinë dhe përforcimin e produkteve të reja, dhe të stabilitetit dhe në shërbim të jetës e produkteve e janë përmirësuar në masë të madhe.

 

Fotografi të prodhimeve remanufacturing lazer

img4

zgjerim
WhatsApp Online Chat!