page_banner

Taier faia se isi foai alofa o le 5 miliona Yuan

Puna: Hits: 0 Turnover Taimi: 2019-06-18 8:17:30

    I le aso 29 o Me, "Faaputugatupe Faameaalofa a Taier" faafouga sainia ma sa faia sauniga foai i le tagata e umia sea 'potu fonotaga a Taier. Taitaifono Tai Zhengbiao, Cai Xianwen, failautusi aoao o le Malo o le alofa moni o itumalo, Hu Chaohui, sui faatonu o le Faaleaganuu aʻoaʻoga pepelo Komiti o Shanghai Faavae Alofa, Yang Jipeng, vaega failautusi o le Ofisa o Mataupu Tau le Va o Tagata Municipal, Zhang Bing, o le faatonu o le Municipal tau le va o le Ofisa o Mataupu Tau, Jia Mingan, sui faatonu o le Ofisa o Mataupu Tau le Va o Tagata Municipal ma tu sui taitaifono o le Malo o le alofa moni Municipal, ma isi na auai i le sauniga o le foai.

 图片 3

▲ Vaaiga o le sauniga o le foai

    O faaputugatupe alofa foai e Taier taunuu i le 10 miliona Yuan o le taitaifono Tai Zhengbiao tuuina atu se isi fasi foai o le 5 miliona Yuan. Mai le 2009 i le 2018, ua faaauau pea Taier i foai tupe faameaalofa o 500,000 Yuan e le Malo o le alofa moni Municipal tausaga uma lava, ma se foai accumulative o 5 miliona Yuan i luga o le 10 tausaga ua mavae, ma o le tupe o loo faaaogaina i le ono vaega e aofia ai le fesoasoani i le fanau e manaomia le fesoasoani ma tagata e faigata faapitoa, fesoasoani i aoga, tau lolo ma le tuuina atu o fesoasoani laveaʻi, ma isi, ma le faitau afe o tagata ua maua le fesoasoani, lea e faaalia ai ua taaalo Taier se matafaioi faaagafesootai toaaga ma tauave i luma le agaga o le taliaina o tiutetauave ma lagona ma auauna atu i le sosaiete, ma salalau le viiga mai le sosaiete. Le taimi lenei, foai Taier isi 5 miliona Yuan mo le alofa, lea o le a faia i le 10 tausaga ma se foai faaletausaga o 500,000 Yuan.

    Le taitai i vaega o itumalo ma municipal ma mai le alofa mama matagaluega o Shanghai viia maualuga le galuega alofa o Taier ma talitonu e le o taua e finau Taier i foai alofa mo se taimi umi, o se tamaoaiga faaleagaga taua o le aai atoa, ma na faia Taier saofaga taua i le atinae o galuega alofa o le itumalo ma le alofa mama tuufaatasia i le Yangtze River Delta ma faatinoga talafeagai, o agavaa le faaaloalo ma le suesue e le sosaiete atoa ma e tele taua e taitaiina ai le entrepreneurs ma le sosaiete i faatasi uunaia leo atinae o le galuega agaalofa.  

    fai Taitaifono Tai Zhengbiao ua faamanuiaina Taier mai le toefuataiga ma le amata i luga ma o se tiutetauave lautele maalofia mo pisinisi e toe totogi ai le sosaiete. Le alofa mama o se aga masani i le aganuu e sili ona lelei o le malo o Saina, lea foi e ao ona mulimulitaia e ala i pisinisi. Na ala i le galulue faatasi e mafai ona tatou siitia faatasi le atinaeina o le galuega agaalofa.

    Yang Jipeng, vaega failautusi o le Ofisa o Mataupu Tau le Va o Tagata Municipal ma Bing Zhang, o le faatonu o le Ofisa o Mataupu Tau le Va o Tagata Municipal, tuuina atu o le "ava i le Tusi Faamaonia o Foaiina Faameaalofa" ma le maa o le "Faataitaiga Vaega o Foaiina Faameaalofa" e taitaifono Tai Zhengbiao, faasologa . faia Shanghai Station Televise se faatalanoaga faapitoa ma Tai Zhengbiao, lea o le a faasalalauina i le taimi e tasi i Shanghai Televise Station ma Anhui nofoaga TV. sa ufitia ma lipotia le sauniga o le foai e ala i ala o faasalalauga news municipal tetele. Yang Xiaoming, Dong Wenkui ma isi executives sinia o Taier auai i le sauniga o le foai.

图片 4 

na ▲ Taitaifono Tai Zhengbiao sainia o le maliega foai ma Jia Mingan, o tutu sui taitaifono o le Malo o le alofa moni Municipal

 图片 5

▲ isi fasi mo foai o le 5 miliona Yuan e taitaifono Tai Zhengbiao e le Malo o le alofa moni Municipal

图片 6 

▲ Zhang Bing, faatonu o le Ofisa o Mataupu Tau le Va o Tagata Municipal, tuuina atu ai le maa o le "Faataitaiga Vaega o Foaiina Faameaalofa" e taitaifono Tai Zhengbiao

 图片 7

▲ Yang Jipeng, ua tuuina atu i vaega auai le failautusi o le Ofisa o Mataupu Tau le Va o Tagata Municipal le "Mamalu Tusi Faamaonia o Foaiina Faameaalofa" e taitaifono Tai Zhengbiao

WhatsApp Online talatalanoaga!