首页 (4)
首页 (3)
首页 (1)
首页 (2)
panungtungan salajengna
taun
taun Anjog perusahaan dina widang manufaktur parabot Metalurgi

News Center

  • Fokus dina wisata Éropa strategi internasional Taier 丨 Taier urang geus salajengna ditingkatkeun

    Fokus dina wisata Éropa strategi internasional Taier 丨 Taier urang geus salajengna ditingkatkeun

    Ti Juni 22 ka 3 Juli Tai Zhengbiao, pupuhu Taier, sarta jumplukanana dilongok Spanyol, Jerman jeung Italia, anu promotes Ngaronjatkeun salajengna strategi internasional Taier urang.
    Tambih deui
  • Taier dijieun tutulung amal sejen tina 5 juta yuan

    Taier dijieun tutulung amal sejen tina 5 juta yuan

    Dina bulan Méi 29, "Taier urang amal Dana" pembaharuan Signing jeung tutulung Upacara dilaksanakeun di rohangan rapat shareholders 'tina Taier.
    Tambih deui
  • Taier ngéléhkeun judul husus ngeunaan "Municipal Pelopor Gelut"

    Taier ngéléhkeun judul husus ngeunaan "Municipal Pelopor Gelut"

    Taier meunang pangajén ti "Pelopor Gelut" tina Ma'anshan Kota di 2018. Kocap kacarita yén Taier mangrupakeun hiji-hijina perusahaan non-umum pikeun nampa pangajén ieu dina zone pangwangunan ékonomi kota.
    Tambih deui
  • Pasatujuan Kerjasama strategis disaluyuan ku Taier na Hansteel Company ti HBIS Grup

    Pasatujuan Kerjasama strategis disaluyuan ku Taier na Hansteel Company ti HBIS Grup

    Di pusat pasamoan di parusahaan Hansteel ti HBIS Grup on 17 April, Taier nandatanganan perjanjian kerjasama strategis kalayan parusahaan Hansteel ti grup HBIS.
    Tambih deui
  • sv_ico_04Vérsi

    Vérsi

    Internasional Taier
    Centennial Taier
  • sv_ico_05misi

    misi

    Anjog ka téhnologi Industri
    promosi ngembangkeun industri
  • sv_ico_06ajen

    ajen

    Achieving nilai konsumén
    achieving nilai karyawan
    achieving nilai investasi
    achieving nilai sosial
  • sv_ico_07sumanget

    sumanget

    Manajemén getol
    kaunggulan ngungudag
hubungan

Taros Kami

  • Alamat: No. 669, Chaoshan Jalan, Ekonomi jeung Technological Parabot Kamekaran, Ma'anshan Kota, Propinsi Anhui, China
  • Tel: 0086-555-2202298
  • Surélék: oversea@taiergroup.com
  • Fax: 0086-555-2202396


WhatsApp Online Chat!