首页 (4)
首页 (3)
首页 (1)
首页 (2)
fundit tjetër
vite
vite ndërmarrje kryesore në fushën e prodhimit të pajisjeve metalurgjike

News Center

 • Duke u ndalur në turne evropian e strategjisë ndërkombëtare Taier 丨 Taier është modernizuar më tej

  Duke u ndalur në turne evropian e strategjisë ndërkombëtare Taier 丨 Taier është modernizuar më tej

  Nga 22 qershori deri më 3 korrik, Tai Zhengbiao, kryetar i Taier, dhe grupi i tij vizituan Spanja, Gjermania dhe Italia, i cili promovon përmirësimin e mëtejshëm të strategjisë ndërkombëtare Taier së.
  më shumë
 • Taier bërë një donacion bamirësie prej 5 milionë juan

  Taier bërë një donacion bamirësie prej 5 milionë juan

  Më 29 maj, "Charitable Fondet Taier-së" Nënshkrimi rinovimi dhe donacion ceremoni u mbajt në dhomën e aksionerëve të takimit të Taier.
  më shumë
 • Taier fiton titullin e nderit "Worker komunale Pioneer"

  Taier fiton titullin e nderit "Worker komunale Pioneer"

  Taier fitoi çmimin e "Pioneer Worker" e Ma'anshan City në vitin 2018. Është raportuar se Taier është e vetmja ndërmarrje jo-publike për të marrë këtë çmim në zonën e zhvillimit ekonomik të qytetit.
  më shumë
 • Marrëveshja strategjike e Bashkëpunimit të nënshkruar nga Taier dhe Hansteel kompanisë nga HBIS Group

  Marrëveshja strategjike e Bashkëpunimit të nënshkruar nga Taier dhe Hansteel kompanisë nga HBIS Group

  Në qendër të takimit në kompaninë Hansteel nga HBIS Grupit më 17 prill, Taier nënshkruar një marrëveshje strategjike bashkëpunimi me kompaninë Hansteel nga grupi HBIS.
  më shumë
 • sv_ico_04Version

  Version

  International Taier
  Centennial Taier
 • sv_ico_05mision

  mision

  Duke çuar teknologjinë e industrisë
  promovimin e zhvillimit të industrisë
 • sv_ico_06vlerë

  vlerë

  Arritja e vlerësojmë klientët
  arritjen e vlerës punonjësve
  arritur vlerën e investimeve
  arritjen e vlerës sociale
 • sv_ico_07shpirt

  shpirt

  Menaxhimi i zellshëm
  Excellence ndjekje
kontakt

Na kontaktoni

 • Adresa: Nr. 669, Chaoshan Road, Ekonomik dhe Zhvillimit Teknologjik Zona, Ma'anshan City, Anhui Province, China
 • Tel: 0086-555-2202298
 • E-mail: oversea@taiergroup.com
 • Fax: 0086-555-2202396


WhatsApp Online Chat!