page_banner

Cross-bosht Universal bashkim

Konvencionale Cross-bosht Universal bashkim

High-speed Ftohtë Rolling Cross-bosht Universal bashkim

Detyrë e rëndë-Cross-bosht Universal bashkim

Large Cross-bosht Universal bashkim

Konvencionale Cross-aks Universal bashkim:

Ajo është përdorur gjerësisht për të transmetimit të energjisë të pajisjeve metalurgjike.
· Efikasitet të lartë të transmetimit, prirje të mëdha dhe zhurmë të ulët running;
· Saktësi të lartë dinamike bilancit, deri në G16 ~ G6.3;
· Struktura Produkti është e optimizuar për disa herë, dhe është e lehtë për të instaluar dhe për të ruajtur;
· Kontroll të rreptë të procesit të prodhimit të produktit për të siguruar cilësi të besueshme;
· Kompania ka pritur / marrë pjesë në zhvillimin e standardeve të industrisë (2 standardeve kombëtare, 4 standardet e industrisë);
· Mbrojtja Core patent (18 shpikje / patentave model të shërbimeve);
· Recommended produkte standarde të Taier për të përmbushur nevojat e konsumatorëve;

 

Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: -20 ~ + 80 ℃
 • varg Torque: 18kNm ~ 1500kNm
 • diametër Swing: 160 ~ 590mm
 • kënd Instalimi: ± 15 °
 • Cikli Maintenance: 360h / herë
 • High-speed Ftohtë Rolling Cross-bosht Universal bashkim:

  Ajo është përdorur kryesisht në makinë kryesore të linjës të prodhimit fletë ftohtë-mbështjellë.
  · High-load kapaciteteve dhe çift rrotullues të madhe të bartjes që;
  · Optional precision të lartë përputhen vizore palë;
  · High saktësinë dinamike bilancit, deri në G6.3;
  · Efikasitetit të transmetimit të lartë, deri në 98.7% -99,9%;
  · Struktura Produkti është e optimizuar për disa herë, dhe është e lehtë për të instaluar dhe për të ruajtur;
  · Kontroll të rreptë të procesit të prodhimit të produktit për të siguruar cilësi të besueshme;
  · Kompania ka pritur / marrë pjesë në zhvillimin e standardeve të industrisë (1 standarde kombëtare, 1 standardet e industrisë);
  · Mbrojtja Core patent (8 shpikjet / patentave model të shërbimeve);
  · Recommended produkte standarde të Taier për të përmbushur nevojat e konsumatorëve;

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: -20 ~ + 80 ℃
 • varg Torque: 130kNm ~ 1150kNm
 • diametër Swing: 285 ~ 550mm
 • kënd Instalimi: ± 5 °
 • Cikli Maintenance: 360h / koha
 • Detyrë e rëndë-Cross-aks Universal bashkim:

  Ajo është përdorur kryesisht në makinë kryesore e fletë nxehtë-mbështjellë, tub çeliku dhe prodhimit të çelikut seksion linjë petëzimit.
  · High kapacitet të njëjtën kohë të përmbushur kërkesat e transmetimit çift rrotullues të madhe dhe prirje të madhe që mbante;
  · Precision të lartë modul opsional përputhen vizore palë;
  · Efikasitetit të transmetimit të lartë, deri në 98.7% -99,9%;
  · Struktura Produkti është e optimizuar për disa herë, dhe është e lehtë për të instaluar dhe për të ruajtur;
  · Kontroll të rreptë të procesit të prodhimit të produktit për të siguruar cilësi të besueshme;
  · Kompania ka pritur / marrë pjesë në zhvillimin e standardeve të industrisë (2 standardeve kombëtare, 2 standardet e industrisë);
  · Mbrojtja Core patent (16 shpikje / patentave model të shërbimeve);
  · Recommended produkte standarde të Taier për të përmbushur nevojat e konsumatorëve;

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: -20 ~ + 80 ℃
 • varg Torque: 1700kNm ~ 19405kNm
 • diametër Swing: 600 ~ 1300MM
 • kënd maksimale: ± 10 °
 • Cikli Maintenance: 360h / koha
 • Large Cross-aks Universal bashkim:

  Ajo është përdorur kryesisht në makinë kryesore e fletë nxehtë-mbështjellë, seksioni çeliku dhe tub çeliku linjë të prodhimit.
  · High kapacitet për të përmbushur kërkesat e transmetimit çift rrotullues të madhe dhe prirje të madhe që mbante;
  · Precision të lartë modul opsional përputhen vizore palë;
  · Efikasitetit të transmetimit të lartë, deri në 98.7% -99,9%;
  · Struktura Produkti është e optimizuar për disa herë, dhe është e lehtë për të instaluar dhe për të ruajtur;
  · Kontroll të rreptë të procesit të prodhimit të produktit për të siguruar cilësi të besueshme;
  · Kompania ka pritur / marrë pjesë në zhvillimin e standardit 1 industrisë;
  · Mbrojtja Core patent (7 shpikje / patentave model të shërbimeve);
  · Recommended produkte standarde të Taier për të përmbushur nevojat e konsumatorëve;

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: -20 ~ + 80 ℃
 • varg Torque: 1700kNm ~ 5860kNm
 • diametër Swing: 600 ~ 900mm
 • kënd devijim maksimale: ± 15 °
 • Cikli Maintenance: 360h / koha
 • zgjerim

  Dhëmbët kurorëzua bashkim Gear

  Dhëmbët konvencionale kurorëzua bashkim Gear

  Detyrë e rëndë-Teeth kurorëzuar bashkim Gear

  Bar dhe Wire Rod Mill Kurorëzuar Dhëmbët bashkim Gear

  Dhëmbët rëndë kurorëzuar Gear bashkim Of Hot Tandem përfunduar Stenda Rolling

  Dhëmbët konvencionale kurorëzuar bashkim Gear:

  Ajo është përdorur gjerësisht për të transmetimit të energjisë të pajisjeve metalurgjike.
  · Optimizuar parametrat profili dhëmb, dhe kapaciteti mbajtes është rritur me 15 ~ 20% në krahasim me produkte të ngjashme në treg;
  · Seri TG e produkteve standarde Taier kanë universalitetin lartë, duke mbuluar plotësisht të gjitha specifikimet e 11 seri standarde të GIICL, GIICLZ, GCLD, NGCL, NGCLZ, GP, WGP, WGT, WGZ, WGC, WGJ;
  · Zhvendosja këndore madh të inputeve dhe prodhimit boshte është e lejuar, ± 1.5 ° për projektimin e përgjithshëm dhe ± 5 ° për dizajn të veçantë;
  · Kontroll të rreptë të procesit të prodhimit të produktit për të siguruar cilësi të besueshme;
  · Kompania ka pritur / marrë pjesë në zhvillimin e standardit 1 industrisë;
  · Mbrojtja Core patent (13 shpikje / patentave model të shërbimeve);
  · Recommended produkte standarde të Taier për të përmbushur nevojat e konsumatorëve;

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: -20 ~ + 80 ℃
 • varg Torque: 0.63kNm-1750kNm
 • Specifikimet varg: TG1 ~ TG38
 • diametër Swing: 103 ~ 1060mm
 • kënd Instalimi: ± 1.5 °
 • Cikli Maintenance: 360h / koha
 • Rëndë kurorëzuar Teeth bashkim Gear:

  Ajo është përdorur kryesisht në makinë kryesore e prodhimit fletë mulli Hot-mbështjellë linjë kodrina.
  · Pozicionimin Dual nga ana e dhëmbëve dhe dhëmbëve krye për funksionimin më të qëndrueshme të serisë së parë;
  · Optimizuar dizajn vulë për të parandaluar humbjen e lubricating yndyrat, dhe për të arritur vajosje afatgjatë të plotë të sipërfaqes angazhohen dhëmb;
  · Kontroll të rreptë të procesit të prodhimit të produktit për të siguruar cilësi të besueshme;
  · Kompania ka pritur / marrë pjesë në zhvillimin e standardit 1 industrisë;
  · Mbrojtja Core patent (8 shpikjet / patentave model të shërbimeve);
  · Recommended produkte standarde të Taier për të përmbushur nevojat e konsumatorëve;

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: -20 ~ + 80 ℃
 • varg Torque: 1600kNm ~ 10750kNm
 • diametër Swing: 1080 ~ 1900mm
 • kënd Instalimi: ± 1 °
 • Cikli Maintenance: 500 h / koha
 • Bar dhe Wire Rod Mill dhëmbët kurorëzua bashkim gear:

  Ajo është përdorur kryesisht në makinë kryesore të mulli shufra bar dhe tela.
  · High-precision përputhen vizore palë për rrëshqitje smoother;
  · Gear palë pozicionimi i lartë për funksionimin normal;
  · Modul opsional faza-rregullueshme;
  · Kontroll të rreptë të procesit të prodhimit të produktit për të siguruar cilësi të besueshme;
  · Kompania ka pritur / marrë pjesë në zhvillimin e standardit 1 industrisë;
  · Mbrojtja Core patent (7 shpikje / patentave model të shërbimeve);
  · Recommended produkte standarde të Taier për të përmbushur nevojat e konsumatorëve;

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: -20 ~ + 80 ℃
 • varg Torque: 31.5kNm ~ 1600kNm
 • diametër Swing: 200 ~ 760mm
 • kënd Instalimi: ± 1.5 °
 • Mënyra e instalimit: vertikale, horizontale
 • Cikli Maintenance: 360h / koha
 • Dhëmbët detyrë e rëndë-kurorëzuar bashkim Gear Of Hot Tandem Mbarimi Rolling qëndron:

  Ajo është përdorur kryesisht në makinë kryesore e linjës nxehtë-mbështjellë prodhimit fletë përfunduar njësi kodrina.
  · Brendshme qarkullimi detyruar teknologjia e parë e Kinës naftës hollë vajosje, lider në industrinë;
  · Ndërtimi Double-vulë për të siguruar jetë më të gjatë të shërbimit të bosht bashkim;
  · High-ngurtësinë gear palë për ngarkesë të madhe që mbante çift rrotullues;
  · Kontroll të rreptë të procesit të prodhimit të produktit për të siguruar cilësi të besueshme;
  · Kompania ka pritur / marrë pjesë në zhvillimin e standardeve kombëtare / industri (1 standarde kombëtare, 3) standardet e industrisë;
  · Mbrojtja Core patent (17 shpikje / patentave model të shërbimeve);
  · Recommended produkte standarde të Taier për të përmbushur nevojat e konsumatorëve;

  Parametrat teknike e produktit:

 • Lub temperatura Oil: 20 ~ 45 ℃
 • Lub presion Oil: 1.2 ~ 1.8bar
 • Lub rrjedhjen e naftës: 15L / min
 • varg Torque: 170kNm ~ 6000kNm
 • diametër Swing: 360 ~ 1100mm
 • kënd operativ: ± 1.5 °
 • zgjerim

  Hot Rolling Mandrel

  Brendshme ftohjes me ujë (gjysmë-mbyllur)

  Ftohjes e brendshme të ujit (të hapur Type)

  Shufra - Plunger Wedge tipit Mandrel (përforcuar)

  Rod - kumarxhi Wedge-type Mandrel

  Ftohjes me ujë të brendshme (gjysmë-mbyllur):

  Të përshtatshme për një kohë të gjatë mbështjelljes;
  Garantuar kalimin qartë naftës në mandrinë përmes ftohje të bosht kryesor;
  Shmangni ndikim në sistemin mandrinë yndyrat shkaktuar nga spirale sekuestrimin, etj

  Parametrat teknike e produktit:

 • Maksimale pesha spirale: 35T
 • Gjerësia maksimale spirale: 1650mm
 • Coiling trashësi rrip: 1.2-12.7mm
 • Coiling Temperatura: 100 ~ 850 ℃
 • Ftohjes e brendshme e ujit (hapur Type):

  Të përshtatshme për një kohë të gjatë mbështjelljes;
  Rezultat i shkëlqyer ftohjes për segmentin për të përmirësuar jetën e saj të shërbimit;
  Stabiliteti mandrinë shkëlqyer; kohë të gjatë coiling.

  Parametrat teknike e produktit:

 • Maksimale pesha spirale: 35T
 • Gjerësia maksimale spirale: 1650mm
 • Coiling trashësi rrip: 1.2-12.7mm
 • Coiling Temperatura: 100 ~ 850 ℃
 • Shufra - Plunger Wedge tipit Mandrel (përforcuar):

  Kapaciteti i lartë coiling i mandrinë;
  Mandrinë është i përshtatshëm për tension të madh coiling dhe coiling e çelikut tubacionit të X80, X100, X120

  Parametrat teknike e produktit:

 • Fuqia motorike: 1850KW
 • Maksimale pesha spirale: 41T
 • Gjerësia maksimale spirale: 2130mm
 • Coiling trashësi rrip: 1.2-25.4mm
 • Coiling Temperatura: 100 ~ 850 ℃
 • Rod - kumarxhi Wedge-type Mandrel:

  Kapaciteti i lartë coiling i mandrinë;
  Shpërndarësit dhe pajisje tub janë importuar komponente, dhe vajosje është e ruajtur mirë;

  Parametrat teknike e produktit:

 • Maksimal peshë spirale: 48.7T (max)
 • Gjerësia maksimale Coiler: 2400mm
 • Coiling trashësi rrip: 1.2-25.4mm
 • Coiling Temperatura: 100 ~ 850 ℃
 • zgjerim

  Ftohtë Rolling Mandrel

  Piramida mëngë Mandrel

  Mandrinë piramide Heshta Lloji

  Mandrinë e tipit Wedge-hapur

  Mandrinë e tipit Wedge-mbyllur

  Piramida Mëngë Mandrel:

  Ajo është përdorur gjerësisht në decoiler e linjave të prodhimit, të tilla si rrafshim, pickling, kodrina kthyeshëm dhe zmbrapsur; ajo është përdorur edhe në recoiler me tension të vogël si galvanizing linjë.
  · Strukturë e thjeshtë, short koha e prodhimit të çojë;
  · Lehtë për të çmontimit dhe për të ruajtur;

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: 0 ~ + 120 ℃
 • specifikim diametër jashtme: φ468, φ508, φ610, φ762
 • Rrip gjerësi: 2.130 (max)
 • Cikli normal mirëmbajtjes: 180 ditë / Ora
 • Mandrinë Of Piramida Heshta Lloji:

  Ajo është përdorur gjerësisht në recoiler e ftohtë linjë kodrina e prodhimit të tilla si mulli përmbysur dhe SENDZIMIR mulli kodrina të ftohtë; ajo është përdorur edhe në decoiler me kërkesat më të larta të tensionit të tilla si leveling linjë.
  · Ngurtësi e mirë, i përshtatshëm për tension të madh coiling;
  · Aksiale ose nofulla radial hidraulike mund të jepet në segmentin;

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: 0 ~ + 120 ℃
 • specifikim diametër jashtme: φ468, φ508, φ610, φ762
 • Rrip gjerësi: 2600 (max)
 • Cikli normal mirëmbajtjes: 180 ditë / Ora
 • Mandrinë e tipit pykë-hapur:

  Ajo është përdorur gjerësisht në recoiler e linjës të prodhimit të tilla si galvanizimit dhe të zmbrapsur dhe karusel recoiler.
  · Forca e mirë e bosht mandrinë kryesore;
  · Pykë axial i mandrinë është bërë zakonisht prej bakri të hedhura, me performancën e mirë fërkime të sipërfaqes rrëshqitëse;

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: 0 ~ + 120 ℃
 • specifikim diametër jashtme: φ468, φ508, φ610, φ762
 • Rrip gjerësi: 2.130 (max)
 • Cikli normal mirëmbajtjes: 180 ditë / Ora
 • Mandrinë e tipit pykë-mbyllur:

  Ajo është përdorur gjerësisht në recoiler e linjave të prodhimit të tilla si rrafshim dhe straightening.
  No hendeku midis segmentit ngjitur kur mandrinë është në një rreth të përsosur.
  Springs para-ngarkuar janë të instaluar në segmentin për të siguruar se ajo nuk është liruar.

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: 0 ~ + 120 ℃
 • specifikim diametër jashtme: φ468, φ508, φ610, φ762
 • Rrip gjerësi: 2.130 (max)
 • Cikli normal mirëmbajtjes: 180 ditë / Ora
 • zgjerim

  Blades qethje

  Hot Rolling krasitje Blades

  mulli pjatë blades qethur

  Cold Rolling krasitje Blades

  Hot Rolling krasitje Blades:

  Kryesisht përdoret në të nxehtë kodrina dhe DS-së linjave të vazhdueshme të prodhimit
  të lartë ngurtësinë, forcë dhe rezistencë në temperaturë të lartë
  stabiliteti i shkëlqyer termik dhe të performancës lodhje termike
  hardenability Mirë për bluarje të përsëritura

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: 800 ℃ ~ + 1150 ℃
 • varg madhësia (gjatësia): 650 ~ 2500mm
 • varg ngurtësinë: HRC42-50
 • Cikli shërbim i rregullt: 15,000times
 • Plate blades mulli qethur:

  Kryesisht përdoret në mulli pjatë e 2800, 4300, etj
  forca të lartë, vështirësi të lartë dhe rezistencë të lartë
  hardenability Mirë për bluarje të përsëritura

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: 0 ~ 200 ℃
 • varg ngurtësinë: HRC50-56
 • ciklit të rregullt të shërbimit: duke e ndarë qethje - 15 ditë madh disk qethje - 7 ditë heqë qethje - 15 ditë
 • Ftohtë Rolling krasitje Blades:

  Kryesisht përdoret në linjat e prodhimit të kodrina të ftohtë, Pjekja e vazhdueshme, pickling, galvanizing, etj
  rezistencë të lartë veshin dhe rezistencë
  hardenability Mirë për bluarje të përsëritura
  përshtatshme për multi-çeliku prerja produkt klasën

  Parametrat teknike e produktit:

 • Temperatura Operative: temperatura normale
 • varg ngurtësinë: HRC54-60
 • Shuma e rregullt e prerë çeliku: 3000 -5000 ton
 • zgjerim

  rrëshqitje Plate

  Composite rrëshqitje Plate e rrotull Punës Duke plot

  Composite rrëshqitje Plate Of Back Up Roll Duke plot

  Composite rrëshqitje Plate Of Rolling Mill Qëndroni (strehim Frame)

  Composite rrëshqitje Plate Of Roll Work Duke plot:

  Ajo është i instaluar në të dy anët e rrotull punës mban plot e për qëllime të mbrojtjes.
  · Shtresa veshje dhe pjatë bazë janë subjekt kimike dhe lidhjeje metalurgjike me forcë të lartë lidhjes;
  · Materiali saldim dhe të veshin trashësi shtresë mund të zgjidhen në mënyrë fleksibile në bazë të kushteve të ndryshme të punës, dhe trashësi shtresë veshin e produkteve të gatshme është jo më pak se 2mm;

  Parametrat teknike e produktit:

 • ngurtësinë sipërfaqe: HRC50 ~ 55;
 • Temperatura Operative: 0 ~ + 350 ℃
 • varg Specifikimi (maksimumi): 1000 × 600mm
 • trashësi rregullt: 20 ~ 40mm
 • Cikli normal Maintenance: 180 ditë / Ora
 • Jeta normale të shërbimit për përdorim: ≥24 muaj
 • Composite rrëshqitje Plate Of Back Up Roll Duke plot:

  Ajo është i instaluar në të dy anët e mbrapa deri roll mban plot e për qëllime të mbrojtjes.
  · Shtresa veshje dhe pjatë bazë janë subjekt kimike dhe lidhjeje metalurgjike me forcë të lartë lidhjes;
  · Materiali saldim dhe të veshin trashësi shtresë mund të zgjidhen në mënyrë fleksibile në bazë të kushteve të ndryshme të punës, dhe trashësi shtresë veshin e produkteve të gatshme është jo më pak se 2mm;

  Parametrat teknike e produktit:

 • ngurtësinë sipërfaqe: HRC58 ~ 60;
 • Temperatura Operative: 0 ~ + 350 ℃
 • varg Specifikimi (maksimumi): 1800 × 900mm
 • Trashësia rregullt: 25 ~ 45mm
 • Cikli normal mirëmbajtjes: 180 ditë / Ora
 • Jeta normale të shërbimit për përdorim: ≥18 muaj
 • Composite rrëshqitje Plate Of Rolling Mill Qëndroni (strehimi Frame):

  Ajo është i instaluar në të dy anët e mbrapa deri roll mban plot i mulli të qëndrojë për qëllime të mbrojtjes.
  · Shtresa e veshur dhe pjatë bazë janë subjekt kimike dhe lidhjeje metalurgjike me forcë të lartë lidhjes;
  · Materiali saldim dhe të veshin trashësi shtresë mund të zgjidhen në mënyrë fleksibile në bazë të kushteve të ndryshme të punës, dhe trashësi shtresë veshin e produkteve të gatshme është jo më pak se 2mm;

  Parametrat teknike e produktit:

 • ngurtësinë sipërfaqe: HRC58 ~ 60
 • Temperatura Operative: 0 ~ + 350 ℃
 • varg Specifikimi (maksimumi): 1900 × 1000mm
 • Trashësia rregullt: 30 ~ 50mm
 • Cikli normal mirëmbajtjes: 180 ditë / Ora
 • Jeta normale të shërbimit për përdorim: ≥18 muaj
 • zgjerim
  WhatsApp Online Chat!