page_banner

Lideri i pjatë të rënda dhe e nxehtë rrip pajisje mulli upgrade

Ne kemi një ekip të projektimit zgjidhje dhe një ekip të menaxhimit të projektit që mjeshtrit e teknologjisë thelbi i seri të plotë të pajisjeve teknike për strips hot-mbështjellë, dhe janë të përqendruar në përmirësimin dhe rindërtimin e seri të plotë të pajisjeve teknike për shirita përfshirë kodrina të nxehtë të vazhdueshëm, të gjerë dhe pjatë të trasha dhe mulli steekle. Ne të mbajë konceptet e shërbimit ciklit të plotë të jetës së siguruar seri të plotë të pajisjeve përmirësimin dhe rindërtimin nga pjesë këmbimi tradicionale të pajisjeve të përshtatur për të gjithë klientët me zgjidhje të integruar të procesit, makine, energji elektrike, të lëngshme, si dhe shërbime të avancuara dhe të cilësisë.

WhatsApp Online Chat!