page_banner

Лидерот на тешки плоча и топла лента мелница опрема за надградба

Ние имаме решение дизајн тим и менаџерскиот тим на проект кој мајстори core технологијата на комплетен сет на техничка опрема за топло валани ленти, и се концентрирани на надградба и реконструкција на комплетен сет на техничка опрема за ленти вклучувајќи топли континуирано тркалање, широк и плоча дебела и steekle мелница. Ние се одржи концепти целосна услуга живот циклус на обезбедување на целосен збир на надградба и реконструкција на опрема од традиционалните резервни делови за прилагодено опрема за сите клиенти преку интегрирано решение на процесот, машина, електрична енергија, течни, како и напредни и квалитетни услуги.

WhatsApp Онлајн Chat!