Детали за позиции социјалните вработување

позиција број барања Плата (јуани / месец)
Помошник на претседателот 2 погоре, повеќе од 2 години релевантно искуство, работливост, добра способност за пишување, само-мотивирани, силна разбирање, одличен дипломирани студенти, исто така, најпосакувана диплома или. Разговараат во лице
Продажен асистент 3 Диплома или погоре, повеќе од 2 години релевантно искуство, одличен дипломирани студенти, исто така, најпосакувана Основна плата 3000-7000, Комисијата плата дополнително пресметан
Бизнис аналитичар (претпријатие за управување) 1 Диплома или погоре, повеќе од 3 години искуство во производство на операции (промет, производство, квалитет, набавка, технологија) 4000-8000
Правни специјалист / претпоставен 1 Диплома или погоре, правни поврзани со големи, повеќе од 2 години релевантно работно искуство 4000-8000
технички инженер 2 Диплома или погоре, во големи машини или автоматизација, повеќе од 2 години релевантно искуство 4000-8000
Машински оператор 10 Повеќе од 2 години на оперативниот искуство во машина за алатки (ЦПУ, мелење, обработка центар, итн), одредени способност да се идентификуваат дијаграм Основна плата + награди на работното време, сеопфатна добивка 4000-8000
Собранието tongman 5 Повеќе од 2 години искуство на tongman, одредени способност да се идентификуваат дијаграм Основна плата + награди на работното време, сеопфатна добивка 4000-8000

Детали за позиции вработување училиште

развој насока големи број вработување на компанијата работното место
Резервирано заварување инженер Материјали, заварување 1 Taier тешка индустрија копродукции, ООД Ma'anshan
Технички и управување со приправник Машини и електрични автоматизација 2 Taier тешка индустрија копродукции, Ltd Anhui Taier Површинска Инжинерство технологија копродукции, Ltd Anhui Интелигентни Shentai Опрема копродукции, ООД Ma'anshan
Производство и управување со приправник Машини и индустриски инженеринг, итн 2 Taier тешка индустрија копродукции, Ltd Ma'anshan
Производство и управување со приправник Машини и индустриски инженеринг, итн 1 Taier тешка индустрија копродукции, Ltd Ma'anshan
продажбата на управување приправник Машини, маркетинг, меѓународната трговија 3 Taier тешка индустрија копродукции, ООД Ma'anshan
Управниот приправник управување Бизнис административно управување, управувањето со туризмот, итн 1 Taier тешка индустрија копродукции, ООД Ma'anshan
Забелешка: стажирање на помлади студенти и постдипломци од втора година се прифатени во однос на горенаведените позиции.
Телефон: 0555-2202318 Продолжи сандаче испорака: hr@taiergroup.com

Видите повеќе информации за вработување:

WhatsApp Онлајн Chat!