Details of posisi recruitment sosial

posisi Panggil Syarat Gaji (Yuan / sasi)
Asisten Ketua 2 Lowongan Kerja utawa ndhuwur, luwih saka 2 taun pengalaman cocog, genah, kemampuan nulis apik,, pangerten kuwat poto-motivasi, lulusan banget uga disenengi. Ngrembag ing wong
assistant Sales 3 jurusan College utawa pengalaman ndhuwur, luwih saka 2 taun cocog, lulusan banget uga disenengi Dhasar gaji 3000-7000, Komisi gaji tambahan diwilang
analyst (Manajemen perusahaan) 1 Lowongan Kerja utawa ndhuwur, luwih saka 3 taun pengalaman ing operasi Manufaktur (pasar, produksi, kualitas, mundhut barang utowo jasa, teknologi) 4000-8000
spesialis Legal / supervisor 1 Lowongan Kerja utawa ndhuwur, legal related utama, luwih saka 2 taun pengalaman apa cocog 4000-8000
Engineer Technical 2 Lowongan Kerja utawa ndhuwur, utama ing mesin utawa automation, luwih saka 2 taun pengalaman cocog 4000-8000
operator mesin 10 Luwih saka 2 taun pengalaman operasi ing mesin pribadi (CNC, panggilingan, tengah mesin, lan sapiturute), kemampuan tartamtu kanggo ngenali diagram gaji dhasar + ganjaran saka apa jam, income lengkap 4000-8000
tongman Majelis 5 Luwih saka 2 taun pengalaman tongman, kemampuan tartamtu kanggo ngenali diagram gaji dhasar + ganjaran saka apa jam, income lengkap 4000-8000

Details of posisi recruitment sekolah

Direction Development Major Panggil Lowongan Company papan
Reserved welding engineer Bahan, welding 1 Taier Heavy Industry Co., Ltd. Ma'anshan
Technical lan kerja Machinery lan automation electrical 2 Taier Heavy Industry Co., Ltd. Anhui Taier lumahing Engineering Co., Ltd. Anhui Shentai Intelligent Equipment Co., Ltd. Ma'anshan
Produksi lan kerja Machinery lan industrial engineering, etc. 2 Taier Heavy Industry Co., Ltd Ma'anshan
Produksi lan kerja Machinery lan industrial engineering, etc. 1 Taier Heavy Industry Co., Ltd Ma'anshan
Manajemen Sales trainee Machinery, marketing, perdagangan internasional 3 Taier Heavy Industry Co., Ltd. Ma'anshan
Administrative trainee Manajemen Manajemen administratif Bisnis, Manajemen tourism, etc. 1 Taier Heavy Industry Co., Ltd. Ma'anshan
Wigati: internship mahasiswa junior lan postgraduates liya-taun sing ditampa karo bab posisi ndhuwur.
0555-2202318: telpon Resume delivery mailbox:[email protected]

Ndeleng informasi recruitment liyane:

Tampilan Online Chat!