page_banner

Cross-poros Universal kopling

Conventional Cross-poros Universal kopling

Dhuwur-kacepetan Cold Rolling Cross-poros Universal kopling

Heavy-tugas Cross-poros Universal kopling

Gedhe Cross-poros Universal kopling

Conventional Cross-poros Universal kopling:

Punika wiyar dipigunakaké kanggo transmisi daya saka peralatan Metallurgical.
· Efficiency transmisi High, gedhe karep lan mlaku kurang gangguan;
· High akurasi imbangan dinamis, nganti G16 ~ G6.3;
· Struktur produk wis optimized kanggo kaping pirang-pirang, lan gampang kanggo nginstal lan njaga;
· Kontrol Ketat saka proses Manufaktur produk kanggo mesthekake kualitas dipercaya;
· Perusahaan wis tuan rumah / melu ing pembangunan saka standar industri (2 standar nasional, 4 standar industri);
· Pangayoman inti paten (18 pepanggihan / model sarana paten);
· Recommended standar saka Taier kanggo ketemu karo kabutuhan customer;

 

Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: -20 ~ 80 ℃
  • sawetara torsi: 18kNm ~ 1500kNm
  • Swing diameteripun: 160 ~ 590mm
  • amba Instalasi: ± 15 °
  • siklus Maintenance: 360h / kaping
  • Dhuwur-kacepetan Cold Rolling Cross-poros Universal kopling:

    Kang utamané dipigunakaké ing drive utama produksi baris sheet kadhemen-mbalek.
    · High-mbukak mbeta kapasitas lan torsi transmisi gedhe;
    · Pilihan-dhuwur tliti pasangan cocog spline;
    · High akurasi imbangan dinamis, nganti G6.3;
    · Efficiency transmisi High, nganti 98,7% -99,9%;
    · Struktur produk wis optimized kanggo kaping pirang-pirang, lan gampang kanggo nginstal lan njaga;
    · Kontrol Ketat saka proses Manufaktur produk kanggo mesthekake kualitas dipercaya;
    · Perusahaan wis tuan rumah / melu ing pembangunan saka standar industri (1 standar nasional, 1 standar industri);
    · Pangayoman inti paten (8 pepanggihan / model sarana paten);
    · Recommended standar saka Taier kanggo ketemu karo kabutuhan customer;

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: -20 ~ 80 ℃
  • sawetara torsi: 130kNm ~ 1150kNm
  • Swing diameteripun: 285 ~ 550mm
  • amba Instalasi: ± 5 °
  • siklus Maintenance: 360h / wektu
  • Heavy-tugas Cross-poros Universal kopling:

    Kang utamané dipigunakaké ing drive utama sheet panas-mbalek, steel pipe lan baris produksi bagean baja Rolling mill.
    · High mbeta kapasitas kanggo bebarengan syarat ngirim torsi gedhe lan karep gedhe;
    · Pilihan-dhuwur tliti cocog Pasangan spline modul;
    · Efficiency transmisi High, nganti 98,7% -99,9%;
    · Struktur produk wis optimized kanggo kaping pirang-pirang, lan gampang kanggo nginstal lan njaga;
    · Kontrol Ketat saka proses Manufaktur produk kanggo mesthekake kualitas dipercaya;
    · Perusahaan wis tuan rumah / melu ing pembangunan saka standar industri (2 standar nasional, 2 standar industri);
    · Pangayoman inti paten (16 pepanggihan / model sarana paten);
    · Recommended standar saka Taier kanggo ketemu karo kabutuhan customer;

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: -20 ~ 80 ℃
  • sawetara torsi: 1700kNm ~ 19405kNm
  • Swing diameteripun: 600 ~ 1300mm
  • amba maksimum: ± 10 °
  • siklus Maintenance: 360h / wektu
  • Gedhe Cross-poros Universal kopling:

    Kang utamané dipigunakaké ing drive utama sheet panas-mbalek, bagean baja lan baris produksi steel pipe.
    · High mbeta kapasitas kanggo syarat ngirim torsi gedhe lan karep gedhe;
    · Pilihan-dhuwur tliti cocog Pasangan spline modul;
    · Efficiency transmisi High, nganti 98,7% -99,9%;
    · Struktur produk wis optimized kanggo kaping pirang-pirang, lan gampang kanggo nginstal lan njaga;
    · Kontrol Ketat saka proses Manufaktur produk kanggo mesthekake kualitas dipercaya;
    · Perusahaan wis tuan rumah / melu ing pembangunan saka standar 1 industri;
    · Pangayoman inti paten (7 pepanggihan / model sarana paten);
    · Recommended standar saka Taier kanggo ketemu karo kabutuhan customer;

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: -20 ~ 80 ℃
  • sawetara torsi: 1700kNm ~ 5860kNm
  • Swing diameteripun: 600 ~ 900mm
  • Bukaan amba deflection: ± 15 °
  • siklus Maintenance: 360h / wektu
  • expansion

    Untu dilantik kopling Gear

    Untu Crowned conventional kopling Gear

    Heavy-tugas Teeth Crowned kopling Gear

    Bar Lan Wire Rod Mill Crowned Teeth kopling Gear

    Heavy-tugas Teeth Crowned kopling Gear Panas Tandem Finishing stands Rolling

    Untu Crowned conventional Gear kopling:

    Punika wiyar dipigunakaké kanggo transmisi daya saka peralatan Metallurgical.
    · Optimized paramèter profil waos, lan kapasitas mbeta tambah dening 15 ~ 20% dibandhingaké karo produk sing padha ing pasar;
    · Seri PG saka standar Taier kang duwe universality dhuwur, kanthi panutup kabeh specifications 11 seri standar GIICL, GIICLZ, GCLD, NGCL, NGCLZ, WG, WGP, WGT, WGZ, WGC, WGJ;
    · Pamindahan sudut gedhe saka input lan output shafts wis diijini, ± 1,5 ° kanggo desain umum lan ± 5 ° kanggo desain khusus;
    · Kontrol Ketat saka proses Manufaktur produk kanggo mesthekake kualitas dipercaya;
    · Perusahaan wis tuan rumah / melu ing pembangunan saka standar 1 industri;
    · Pangayoman inti paten (13 pepanggihan / model sarana paten);
    · Recommended standar saka Taier kanggo ketemu karo kabutuhan customer;

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: -20 ~ 80 ℃
  • sawetara torsi: 0.63kNm-1750kNm
  • sawetara Keterangan: TG1 ~ TG38
  • Swing diameteripun: 103 ~ 1060mm
  • amba Instalasi: ± 1.5 °
  • siklus Maintenance: 360h / wektu
  • Heavy-tugas Crowned Teeth Gear kopling:

    Kang utamané dipigunakaké ing drive utama produksi sheet pabrik line rolling panas-mbalek.
    · Dual posisi saka sisih waos lan ndhuwur waos kanggo operasi luwih stabil kopling ing;
    · Optimized desain segel kanggo nyegah mundhut saka lubricating pelumas, lan entuk long-term lubrication kebak ing lumahing waos makarya;
    · Kontrol Ketat saka proses Manufaktur produk kanggo mesthekake kualitas dipercaya;
    · Perusahaan wis tuan rumah / melu ing pembangunan saka standar 1 industri;
    · Pangayoman inti paten (8 pepanggihan / model sarana paten);
    · Recommended standar saka Taier kanggo ketemu karo kabutuhan customer;

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: -20 ~ 80 ℃
  • sawetara torsi: 1600kNm ~ 10750kNm
  • Swing diameteripun: 1080 ~ 1900mm
  • amba Instalasi: ± 1 °
  • siklus Maintenance: 500 h / wektu
  • Bar Lan Wire Rod Mill Teeth Crowned kopling Gear:

    Kang utamané dipigunakaké ing drive utama garis lan kabel pabrik rod.
    ·-Tliti High pasangan cocog spline kanggo permukaané ngusapake;
    · Pasangan Gear ndhuwur posisi kanggo operasi Gamelan;
    · Pilihan modul phase-luwes;
    · Kontrol Ketat saka proses Manufaktur produk kanggo mesthekake kualitas dipercaya;
    · Perusahaan wis tuan rumah / melu ing pembangunan saka standar 1 industri;
    · Pangayoman inti paten (7 pepanggihan / model sarana paten);
    · Recommended standar saka Taier kanggo ketemu karo kabutuhan customer;

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: -20 ~ 80 ℃
  • sawetara torsi: 31.5kNm ~ 1600kNm
  • Swing diameteripun: 200 ~ 760mm
  • amba Instalasi: ± 1.5 °
  • cara instalasi: vèrtikal, horisontal
  • siklus Maintenance: 360h / wektu
  • Heavy-tugas Crowned Teeth kopling Gear Panas Tandem Finishing Rolling Tribun:

    Kang utamané dipigunakaké ing drive utama produksi baris sheet panas-mbalek pagawean unit Rolling.
    · China kang internal circulation dipeksa teknologi lenga lancip lubrication pisanan, pimpinan industri;
    · Construction Double-segel kanggo mesthekake urip layanan maneh saka batang kopling;
    ·-Atose High pasangan gear kanggo mbukak ageng mbeta torsi;
    · Kontrol Ketat saka proses Manufaktur produk kanggo mesthekake kualitas dipercaya;
    · Perusahaan wis tuan rumah / melu ing pembangunan saka standar nasional / industri (1 standar nasional, 3 standar industri);
    · Pangayoman inti paten (17 pepanggihan / model sarana paten);
    · Recommended standar saka Taier kanggo ketemu karo kabutuhan customer;

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu Oil utawa: 20 ~ 45 ℃
  • meksa Oil utawa: 1.2 ~ 1.8bar
  • aliran Oil utawa: 15L / min
  • sawetara torsi: 170kNm ~ 6000kNm
  • Swing diameteripun: 360 ~ 1100mm
  • amba Operating: ± 1.5 °
  • expansion

    Hot Rolling Mandrel

    Internal Cooling Water (setengah ditutup)

    Cooling Water Internal (mbukak Type)

    Rod - Plunger Wedge-jinis Mandrel (dikiataken)

    Rod - Plunger Wedge-jinis Mandrel

    Cooling Water Internal (setengah ditutup):

    Cocog kanggo long-wektu coiling;
    Njamin wacana lenga cetha ing mandrel liwat cooling saka batang utama;
    Supaya impact ing sistem mandrel pelumas disebabake coil ngrebut, etc.

    Paramèter Technical Of Product:

  • Bukaan bobot Koil: 35T
  • jembaré coil maksimum: 1650mm
  • Coiling kekandelan Strip: 1.2-12.7mm
  • suhu coiling: 100 ~ 850 ℃
  • Cooling Water Internal (mbukak Type):

    Cocog kanggo long-wektu coiling;
    Banget asil cooling kanggo babagan kanggo nambah layanan gesang sawijining;
    Banget stabilitas mandrel; long-wektu coiling.

    Paramèter Technical Of Product:

  • Bukaan bobot Koil: 35T
  • jembaré coil maksimum: 1650mm
  • Coiling kekandelan Strip: 1.2-12.7mm
  • suhu coiling: 100 ~ 850 ℃
  • Rod - Plunger Wedge-jinis Mandrel (dikiataken):

    Kapasitas coiling luwih saka mandrel ing;
    Mandrel punika cocok kanggo tension gedhe coiling lan coiling saka baja pipo saka X80, X100, X120

    Paramèter Technical Of Product:

  • daya Motor: 1850KW
  • Bukaan bobot Koil: 41T
  • jembaré coil maksimum: 2130mm
  • Coiling kekandelan Strip: 1.2-25.4mm
  • suhu coiling: 100 ~ 850 ℃
  • Rod - Plunger Wedge-jinis Mandrel:

    Kapasitas coiling luwih saka mandrel ing;
    The distributor lan aksesoris pipe sing komponen diimpor, lan lubrication iki uga maintained;

    Paramèter Technical Of Product:

  • Bukaan bobot Koil: 48.7T (Max)
  • jembaré coiler maksimum: 2400mm
  • Coiling kekandelan Strip: 1.2-25.4mm
  • suhu coiling: 100 ~ 850 ℃
  • expansion

    Cold Rolling Mandrel

    Pyramid Lengan Mandrel

    Mandrel Of Pyramid batang Koleksi

    Mandrel Of Koleksi Wedge-mbukak

    Mandrel Of Koleksi Wedge-ditutup

    Pyramid Lengan Mandrel:

    Punika wiyar dipigunakaké ing decoiler saka garis produksi, kayata flattening, pickling, rolling isa lan recoiling; iku uga digunakake ing recoiler karo tension cilik kaya galvanizing line.
    · Struktur Japanese, short Manufaktur timbal wektu;
    · Gampang kanggo mbongkar lan njaga;

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: 0 ~ 120 ℃
  • Outer diameteripun specification: φ468, φ508, φ610, φ762
  • jembaré Strip: 2130 (Max)
  • siklus pangopènan Normal: 180 dina / wektu
  • Mandrel Of Pyramid batang Koleksi:

    Punika wiyar dipigunakaké ing recoiler saka kadhemen line produksi rolling kayata pabrik reversing lan SENDZIMIR pabrik rolling kadhemen; iku uga digunakake ing decoiler karo syarat tension luwih kayata baris gawe tingkat.
    · Good rigidity, cocok kanggo tension gedhe coiling;
    · Sumbu utawa rahang hydraulic radial uga kasedhiya ing babagan;

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: 0 ~ 120 ℃
  • Outer diameteripun specification: φ468, φ508, φ610, φ762
  • jembaré Strip: 2600 (Max)
  • siklus pangopènan Normal: 180 dina / wektu
  • Mandrel Of Koleksi Wedge-mbukak:

    Punika wiyar dipigunakaké ing recoiler baris produksi kayata galvanizing lan recoiling lan Carrousel recoiler.
    · Kekuatan Good saka mandrel batang utama;
    · Ing wedge sumbu saka mandrel biasane digawe saka tembaga cast, karo kinerja gesekan apik saka lumahing ngusapake;

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: 0 ~ 120 ℃
  • Outer diameteripun specification: φ468, φ508, φ610, φ762
  • jembaré Strip: 2130 (Max)
  • siklus pangopènan Normal: 180 dina / wektu
  • Mandrel Of Koleksi Wedge-ditutup:

    Punika wiyar dipigunakaké ing recoiler saka garis produksi kayata flattening lan straightening.
    Ora longkangan antarane babagan jejer nalika mandrel ing bunder sampurna.
    Sumber diiseni sing diinstal ing babagan kanggo mesthekake yen iku ora loosened.

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: 0 ~ 120 ℃
  • Outer diameteripun specification: φ468, φ508, φ610, φ762
  • jembaré Strip: 2130 (Max)
  • siklus pangopènan Normal: 180 dina / wektu
  • expansion

    Blades nyukur

    Hot Rolling Shearing Blades

    glathi shearing pabrik piring

    Cold Rolling Shearing Blades

    Hot Rolling Shearing Blades:

    Utamané dipigunakaké ing Rolling lan CSP garis produksi panas dadi
    atose High, kekuatan lan kateguhan ing suhu dhuwur
    banget termal stabilitas lan kinerja Lemes termal
    Good hardenability kanggo mecah bola

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: 800 ℃ ~ 1150 ℃
  • Size sawetara (dawa): 650 ~ 2500mm
  • sawetara atose: HRC42-50
  • siklus layanan biasa: 15,000times
  • Plate glathi pabrik shearing:

    Utamané dipigunakaké ing pabrik piring 2800, 4300, lan sapiturute
    kekuatan High, atose dhuwur lan kateguhan dhuwur
    Good hardenability kanggo mecah bola

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: 0 ~ 200 ℃
  • sawetara atose: HRC50-56
  • layanan biasa siklus: misahake nyukur - 15 days disk gedhe nyukur - 7 days kethokan nyukur - 15 days
  • Cold Rolling Shearing Blades:

    Utamané dipigunakaké ing garis produksi rolling kadhemen, kang gawe kukuh dadi, pickling, galvanizing, etc.
    resistance nyandhang High lan kateguhan
    Good hardenability kanggo mecah bola
    Cocog kanggo nglereni produk bahan multi-baja

    Paramèter Technical Of Product:

  • suhu operasi: suhu Normal
  • sawetara atose: HRC54-60
  • jumlah biasa Cut baja: 3.000 -5,000 ton
  • expansion

    sliding Plate

    Composite Sliding Plate Of Work Roll Bearing Sokong

    Composite Sliding Plate Of Back Up Roll Bearing Sokong

    Composite Sliding Plate Of Rolling Mill Stand (Frame omah)

    Composite Sliding Plate Of Work Roll Bearing Sokong:

    Iku wis diinstal ing loro-lorone saka muter karya prewangan Sokong kanggo maksud pangayoman.
    · Ing lapisan nyandhang lan piring basa sing tundhuk kimia lan jaminan Metallurgical, karo kekuatan iketan dhuwur;
    · Ing materi welding lan nyandhang kekandelan lapisan bisa flexibly dipilih miturut kahanan apa beda, lan kekandelan lapisan nyandhang produk rampung ora kurang saka 2mm;

    Paramèter Technical Of Product:

  • Lumahing atose: HRC50 ~ 55;
  • suhu operasi: 0 ~ 350 ℃
  • sawetara Keterangan (maksimal): 1000 × 600mm
  • kekandelan biasa: 20 ~ 40mm
  • siklus Maintenance Normal: 180 dina / wektu
  • urip normal layanan kanggo nggunakake: ≥24 sasi
  • Composite Sliding Plate Of Back Up Roll Bearing Sokong:

    Iku wis diinstal ing loro-lorone saka mburi nganti muter prewangan Sokong kanggo maksud pangayoman.
    · Ing lapisan nyandhang lan piring basa sing tundhuk kimia lan jaminan Metallurgical, karo kekuatan iketan dhuwur;
    · Ing materi welding lan nyandhang kekandelan lapisan bisa flexibly dipilih miturut kahanan apa beda, lan kekandelan lapisan nyandhang produk rampung ora kurang saka 2mm;

    Paramèter Technical Of Product:

  • Lumahing atose: HRC58 ~ 60;
  • suhu operasi: 0 ~ 350 ℃
  • sawetara Keterangan (maksimal): 1800 × 900mm
  • kekandelan biasa: 25 ~ 45mm
  • siklus pangopènan Normal: 180 dina / wektu
  • urip normal layanan kanggo nggunakake: ≥18 sasi
  • Composite Sliding Plate Of Rolling Mill Stand (Frame omah):

    Iku wis diinstal ing loro-lorone saka mburi nganti muter prewangan Sokong saka pabrik ngadeg kanggo maksud pangayoman.
    · Ing lapisan ngagem lan piring basa sing tundhuk kimia lan jaminan Metallurgical, karo kekuatan iketan dhuwur;
    · Ing materi welding lan nyandhang kekandelan lapisan bisa flexibly dipilih miturut kahanan apa beda, lan kekandelan lapisan nyandhang produk rampung ora kurang saka 2mm;

    Paramèter Technical Of Product:

  • Lumahing atose: HRC58 ~ 60
  • suhu operasi: 0 ~ 350 ℃
  • sawetara Keterangan (maksimal): 1900 × 1000mm
  • kekandelan biasa: 30 ~ 50mm
  • siklus pangopènan Normal: 180 dina / wektu
  • urip normal layanan kanggo nggunakake: ≥18 sasi
  • expansion
    Tampilan Online Chat!