page_banner

Крос-оска Универзална Спојка

Конвенционалните Крос-оска Универзална Спојка

Со голема брзина ладно валање Крос-оска Универзална Спојка

Тешки Крос-оска Универзална Спојка

Голем крст оска Универзална Спојка

Конвенционалните Крос-оска Универзална Спојка:

Таа е широко се користи за пренос на електрична енергија на металуршки опрема.
· Висок степен на пренос, голема наклонетост и ниските бучава;
· Висок динамички точност рамнотежа, до G16 ~ G6.3;
· Производот структура е оптимизирана за неколку пати, и е лесен за инсталација и одржување;
· Строга контрола на производство на производот процес за да се обезбеди сигурен квалитет;
· На компанијата е домаќин / учествуваше во развојот на стандардите за индустријата (2 национални стандарди, 4 индустриски стандарди);
· Препорачана стандардни производи на Taier за да се исполнат потребите на клиентите;

 

Технички параметри на производот:

 • Работна температура: -20 ~ + 80 ℃
 • Вртежен момент опсег: 18kNm ~ 1500kNm
 • дијаметар замав: 160 ~ 590mm
 • агол Инсталација: ± 15 °
 • циклус на одржување: 360h / пати
 • Со голема брзина ладно валање Крос-оска Универзална Спојка:

  Тоа главно се користи во главниот возење на ладно валани линија за производство на состојба.
  · Висок капацитет на носивост и големи пренос вртежен момент;
  · Изборен висока прецизност појавување на шпонка пар;
  · Висок динамички точност биланс во G6.3;
  · Висока ефикасност пренос, до 98,7% -99,9%;
  · Производот структура е оптимизирана за неколку пати, и е лесен за инсталација и одржување;
  · Строга контрола на производство на производот процес за да се обезбеди сигурен квалитет;
  · На компанијата е домаќин / учествуваше во развојот на стандардите за индустријата (1 националните стандарди, стандардите за индустријата 1);
  · Препорачана стандардни производи на Taier за да се исполнат потребите на клиентите;

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: -20 ~ + 80 ℃
 • Вртежен момент опсег: 130kNm ~ 1150kNm
 • дијаметар замав: 285 ~ 550mm
 • агол Инсталација: ± 5 °
 • Одржување циклус: 360h / време
 • Тешки Крос-оска Универзална Спојка:

  Тоа главно се користи во главниот диск на топло валани листови, челични цевки и производствена линија секција челик валавница.
  · Висок капацитет истовремено да се исполнат барањата за пренесување на голем вртежен момент и голема наклонетост;
  · Изборен висока прецизност модул појавување на шпонка пар;
  · Висока ефикасност пренос, до 98,7% -99,9%;
  · Производот структура е оптимизирана за неколку пати, и е лесен за инсталација и одржување;
  · Строга контрола на производство на производот процес за да се обезбеди сигурен квалитет;
  · На компанијата е домаќин / учествуваше во развојот на стандардите за индустријата (2 националните стандарди, стандардите за индустријата 2);
  · Препорачана стандардни производи на Taier за да се исполнат потребите на клиентите;

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: -20 ~ + 80 ℃
 • Вртежен момент опсег: 1700kNm ~ 19405kNm
 • дијаметар замав: 600 ~ 1300mm
 • Максимален агол на: ± 10 °
 • Одржување циклус: 360h / време
 • Голем крст оска Универзална Спојка:

  Тоа главно се користи во главниот диск на топло валани лимови, челик секција и линија за производство на челични цевки.
  · Висок капацитет да ги исполни барањата за пренесување на голем вртежен момент и голема наклонетост;
  · Изборен висока прецизност модул појавување на шпонка пар;
  · Висока ефикасност пренос, до 98,7% -99,9%;
  · Производот структура е оптимизирана за неколку пати, и е лесен за инсталација и одржување;
  · Строга контрола на производство на производот процес за да се обезбеди сигурен квалитет;
  · На компанијата е домаќин / учествуваше во развојот на стандард 1 индустрија;
  · Препорачана стандардни производи на Taier за да се исполнат потребите на клиентите;

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: -20 ~ + 80 ℃
 • Вртежен момент опсег: 1700kNm ~ 5860kNm
 • дијаметар замав: 600 ~ 900mm
 • Максимален агол на отклонување: ± 15 °
 • Одржување циклус: 360h / време
 • проширување

  Крунисан заби Менувач Спојка

  Конвенционалните Крунисан заби Менувач Спојка

  Тешки Крунисан заби Менувач Спојка

  Бар и жица Род Мил Крунисан заби Менувач Спојка

  Тешки Крунисан заби Менувач Спојка на топла Тандем Завршувањето Ролинг Ставови

  Конвенционалните Крунисан заби Менувач Спојка:

  Таа е широко се користи за пренос на електрична енергија на металуршки опрема.
  · Оптимизиран параметри заб профил, и носивост е зголемена за 15 до 20% во споредба со други слични производи на пазарот;
  · TG серија на стандардни производи Taier имаат висок универзалност, целосно ги покрива сите спецификации на 11 стандардни серија GIICL, GIICLZ, GCLD, NGCL, NGCLZ, РГ, WGP, WGT, WGZ, WGC, WGJ;
  · Голем аголна поместување на влезни и излезни шахтите е дозволено, ± 1,5 ° за општ дизајн и ± 5 ° за посебен дизајн;
  · Строга контрола на производство на производот процес за да се обезбеди сигурен квалитет;
  · На компанијата е домаќин / учествуваше во развојот на стандард 1 индустрија;
  · Препорачана стандардни производи на Taier за да се исполнат потребите на клиентите;

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: -20 ~ + 80 ℃
 • Вртежен момент опсег: 0.63kNm-1750kNm
 • Спецификација опсег: TG1 ~ TG38
 • дијаметар замав: 103 ~ 1060mm
 • агол Инсталација: ± 1.5 °
 • Одржување циклус: 360h / време
 • Тешки Крунисан заби Менувач Спојка:

  Тоа главно се користи во главниот погон за производство лист линија валавница за топло валани.
  · Dual позиционирање на заб страна и заб врвот за постабилна работа на спојување;
  · Оптимизиран дизајн печат за да се спречи загуба на подмачкување маст, и да се постигне долгорочна целосно подмачкување на активната површина на забот;
  · Строга контрола на производство на производот процес за да се обезбеди сигурен квалитет;
  · На компанијата е домаќин / учествуваше во развојот на стандард 1 индустрија;
  · Препорачана стандардни производи на Taier за да се исполнат потребите на клиентите;

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: -20 ~ + 80 ℃
 • Вртежен момент опсег: 1600kNm ~ 10750kNm
 • дијаметар замав: 1080 ~ 1900mm
 • агол Инсталација: ± 1 °
 • Одржување циклус: 500 в / време
 • Бар и жица Род Мил Крунисан заби Менувач Спојка:

  Тоа главно се користи во главниот диск на мелницата прачка бар и жица.
  · Висока прецизност појавување на шпонка пар за неспокојот лизгање;
  · Gear пар врвот позиционирање за непречено функционирање;
  · Изборен фаза прилагодување модул;
  · Строга контрола на производство на производот процес за да се обезбеди сигурен квалитет;
  · На компанијата е домаќин / учествуваше во развојот на стандард 1 индустрија;
  · Препорачана стандардни производи на Taier за да се исполнат потребите на клиентите;

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: -20 ~ + 80 ℃
 • Вртежен момент опсег: 31.5kNm ~ 1600kNm
 • дијаметар замав: 200 ~ 760mm
 • агол Инсталација: ± 1.5 °
 • Метод на инсталација: вертикални, хоризонтални
 • Одржување циклус: 360h / време
 • Тешки Крунисан заби Менувач Спојка на топла Тандем Завршувањето Ролинг стои:

  Тоа главно се користи во главниот диск на топло валани линија за производство на состојба по завршувањето тркалање единица.
  · Првиот внатрешен промет принудени тенки масло за подмачкување технологија во Кина, лидер во оваа индустрија;
  · Двоен-печат изградба да се обезбеди подолг век на вратило спојка;
  · Висока цврстина опрема пар за поголем товар носи вртежен момент;
  · Строга контрола на производство на производот процес за да се обезбеди сигурен квалитет;
  · На компанијата е домаќин / учествуваше во развојот на националните / индустриски стандарди (1 национален стандард, 3 индустриски стандарди);
  · Препорачана стандардни производи на Taier за да се исполнат потребите на клиентите;

  Технички параметри на производот:

 • Lub масло температура: 20 ~ 45 ℃
 • Lub нафта притисок: 1.2 ~ 1.8bar
 • Lub нафта проток: 15L / min
 • Вртежен момент опсег: 170kNm ~ 6000kNm
 • дијаметар замав: 360 ~ 1100mm
 • Упатства за агол: ± 1.5 °
 • проширување

  Топло валање Mandrel

  Внатрешна вода за ладење (полу-затворени)

  Внатрешна вода за ладење (отворен тип)

  Род - Клипот клин-тип Mandrel (засилен)

  Род - Клипот Клин-тип Mandrel

  Внатрешна вода за ладење (полузатворени):

  Погодно за долгогодишен свитканост;
  Гаранција јасно нафта премин во копач преку ладење на главната оска;
  Избегне влијание врз системот на копач маст предизвикана од серпентина запленување, итн

  Технички параметри на производот:

 • Максимална тежина намотка: 35T
 • Максимална ширина намотка: 1650mm
 • Свитканост дебелина лента: 1.2-12.7mm
 • Свитканост температура: 100 ~ 850 ℃
 • Внатрешна вода за ладење (отворен тип):

  Погодно за долгогодишен свитканост;
  Одличен резултат за ладење сегмент да го подобри својот животен век;
  Одлична стабилност копач; долгогодишен свитканост.

  Технички параметри на производот:

 • Максимална тежина намотка: 35T
 • Максимална ширина намотка: 1650mm
 • Свитканост дебелина лента: 1.2-12.7mm
 • Свитканост температура: 100 ~ 850 ℃
 • Род - Клипот клин-тип Mandrel (засилен):

  Поголем капацитет свитканост на вретеното;
  На копач е погоден за големи тензии свитканост и свитканост на нафтоводот челик на X80, X100, X120

  Технички параметри на производот:

 • Моќност на мотор: 1850KW
 • Максимална тежина намотка: 41T
 • Максимална ширина намотка: 2130mm
 • Свитканост дебелина лента: 1.2-25.4mm
 • Свитканост температура: 100 ~ 850 ℃
 • Род - Клипот Клин-тип Mandrel:

  Поголем капацитет свитканост на вретеното;
  Дистрибутерите и цевки додатоци се увезени компоненти, како и за подмачкување е добро одржувани;

  Технички параметри на производот:

 • Максимална тежина намотка: 48.7T (Max)
 • Максимална ширина coiler: 2400mm
 • Свитканост дебелина лента: 1.2-25.4mm
 • Свитканост температура: 100 ~ 850 ℃
 • проширување

  Ладно валање Mandrel

  Пирамида ракав Mandrel

  Копач на пирамида Вратило Тип

  Копач на клин-отворен тип

  Копач на клин-затворен тип

  Пирамида ракав Mandrel:

  Тоа е широко користен во decoiler на производни линии, како на пример изедначување, мариноване, реверзибилна тркалање и recoiling; тоа е исто така се користи во recoiler со мала тензија како галванизација линија.
  · Едноставна структура, за кратко време производство олово;
  Лесно да го расклопите и одржување;

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: 0 ~ + 120 ℃
 • спецификација Надворешен дијаметар: φ468, φ508, φ610, φ762
 • Лента ширина: 2130 (Max)
 • Нормалниот циклус на одржување: 180 дена / време
 • Копач на пирамида Вратило Тип:

  Тоа е широко користен во recoiler на ладно валање линија за производство, како што се враќање мелница и SENDZIMIR ладна валавница; тоа е исто така се користи во decoiler со повисоки барања тензија како израмнување линија.
  · Добра цврстина, погоден за големи тензии свитканост;
  · Аксијално или радијални хидраулични вилицата може да бидат обезбедени на сегментот;

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: 0 ~ + 120 ℃
 • спецификација Надворешен дијаметар: φ468, φ508, φ610, φ762
 • Лента ширина: 2600 (Max)
 • Нормалниот циклус на одржување: 180 дена / време
 • Копач на клин-отворен тип:

  Тоа е широко користен во recoiler на линија за производство, како што се галванизација и recoiling и Carrousel recoiler.
  · Добра силата на копач главната оска;
  · Аксијален клин на копач обично се направени од леано бакар, со добри перформанси триење на лизгачката површина;

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: 0 ~ + 120 ℃
 • спецификација Надворешен дијаметар: φ468, φ508, φ610, φ762
 • Лента ширина: 2130 (Max)
 • Нормалниот циклус на одржување: 180 дена / време
 • Копач на клин-затворен тип:

  Тоа е широко користен во recoiler на производни линии, како што се изедначување и зацрвстувањето.
  Постои јаз помеѓу соседните сегмент кога копач е во совршен круг.
  Вчитани извори се инсталирани во сегментот за да се обезбеди дека не се олабави.

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: 0 ~ + 120 ℃
 • спецификација Надворешен дијаметар: φ468, φ508, φ610, φ762
 • Лента ширина: 2130 (Max)
 • Нормалниот циклус на одржување: 180 дена / време
 • проширување

  смолкнување ножеви

  Топло валање Сечење ножеви

  ножеви плоча мелница сечење

  Ладно валање Сечење ножеви

  Топло валање Сечење ножеви:

  Главно се користи во топла континуирано тркалање и Сервис на производни линии
  Висока цврстина, сила и цврстина на висока температура
  Одлична термичка стабилност и термички замор перформанси
  Добар hardenability за повторно мелење

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: 800 ℃ ~ 1150 ℃
 • Големина опсег (должина): 650 ~ 2500mm
 • Тврдина опсег: HRC42-50
 • Редовниот циклус на услуги: 15,000times
 • Плоча мелница сечење сечила:

  Главно се користи во мелница плоча на 2800, 4300, итн
  висока јачина, висока цврстина и висока цврстина
  Добар hardenability за повторно мелење

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: 0 ~ 200 ℃
 • Тврдина опсег: HRC50-56
 • Редовниот циклус на услуги: поделба на смолкнување - 15 дена голем диск смолкнување - 7 дена укине смолкнување - 15 дена
 • Ладно валање Сечење ножеви:

  Главно се користи во производни линии на ладно валање, континуирано annealing, мариноване, поцинковане, итн
  Висока отпорност на абење и цврстина
  Добар hardenability за повторно мелење
  Погодно за мулти-челик сечење одделение производ

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: Нормална температура
 • Тврдина опсег: HRC54-60
 • Количество на челик сече: 3000 -5000 тони
 • проширување

  лизгачки Плоча

  Композитен Лизгачки Плоча на работа Roll Имајќи логор

  Композитен Лизгачки Плоча тек на Назад Нагоре Имајќи логор

  Композитен Лизгачки Плоча Се валавница Држач (домување Frame)

  Композитен Лизгачки Плоча на работа Roll Имајќи логор:

  Тоа е инсталиран на двете страни од работата ролна лого логор за цел заштита.
  · Носат слој и основната плоча се предмет на хемиски и металуршки обврзници, со висока сврзување сила;
  · Материјал заварување и носат слој со дебелина може да биде флексибилно избрани во согласност со различни услови за работа, а дебелината на носат слој на готови производи не е помала од 2mm;

  Технички параметри на производот:

 • цврстина површина: HRC50 ~ 55;
 • Работна температура: 0 ~ + 350 ℃
 • Спецификација опсег (максимум): 1000 × 600mm
 • Редовна Дебелина: 20 ~ 40mm
 • Нормалниот циклус на одржување: 180 дена / време
 • Нормален живот сервис за употреба: ≥24 месеци
 • Композитен Лизгачки Плоча тек на Назад Нагоре Имајќи логор:

  Тоа е инсталиран на двете страни на врати ролна лого логор за цел заштита.
  · Носат слој и основната плоча се предмет на хемиски и металуршки обврзници, со висока сврзување сила;
  · Материјал заварување и носат слој со дебелина може да биде флексибилно избрани во согласност со различни услови за работа, а дебелината на носат слој на готови производи не е помала од 2mm;

  Технички параметри на производот:

 • цврстина површина: HRC58 ~ 60;
 • Работна температура: 0 ~ + 350 ℃
 • Спецификација опсег (максимум): 1800 × 900mm
 • Редовна Дебелина: 25 ~ 45mm
 • Нормалниот циклус на одржување: 180 дена / време
 • Нормален живот сервис за употреба: ≥18 месеци
 • Композитен Лизгачки Плоча Се валавница Држач (домување Рамка):

  Тоа е инсталиран на двете страни на врати ролна лого логор на мелницата се кандидира за цел заштита.
  · На горниот слој и на основната плоча се предмет на хемиски и металуршки обврзници, со висока сврзување сила;
  · Материјал заварување и носат слој со дебелина може да биде флексибилно избрани во согласност со различни услови за работа, а дебелината на носат слој на готови производи не е помала од 2mm;

  Технички параметри на производот:

 • цврстина површина: HRC58 ~ 60
 • Работна температура: 0 ~ + 350 ℃
 • Спецификација опсег (максимум): 1900 × 1000mm
 • Редовна Дебелина: 30 ~ 50mm
 • Нормалниот циклус на одржување: 180 дена / време
 • Нормален живот сервис за употреба: ≥18 месеци
 • проширување
  WhatsApp Онлајн Chat!