page_banner

Cross-as Universal gandeng

Konvensional Palang-as Universal gandeng

-Speed ​​tinggi Tiis Rolling Palang-as Universal gandeng

Beurat-tugas Palang-as Universal gandeng

Badag Palang-as Universal gandeng

Konvensional Palang-as Universal gandeng:

Hal ieu loba dipaké pikeun pangiriman kakuatan pakakas Metalurgi.
· Efisiensi transmisi High, badag inclination sarta ngajalankeun noise low;
· Luhur akurasi kasaimbangan dinamis, nepi ka G16 ~ G6.3;
· Struktur produk geus dioptimalkeun pikeun sababaraha kali, tur Gampang install jeung mertahankeun;
· Kadali nu ketat ti prosés manufaktur produk pikeun mastikeun kualitas dipercaya;
· Parusahaan geus hosted / milu dina ngawangun hiji standar industri (2 standar nasional, 4 standar industri);
· Panyalindungan Core patén (18 papanggihan / modél utiliti patén-patén);
· Disarankeun produk baku tina Taier papanggih pangabutuh customer;

 

Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: -20 ~ + 80 ℃
  • rentang torsi: 18kNm ~ 1500kNm
  • Ayun diaméterna: 160 ~ 590mm
  • sudut instalasi: ± 15 °
  • siklus pangropéa: 360h / kali
  • -Speed ​​tinggi Tiis Rolling Palang-as Universal gandeng:

    Ieu utamana dipaké di drive utama garis produksi lambar tiis-digulung.
    · Luhur-beban mawa kapasitas na torsi transmisi badag;
    · Alus-precision tinggi pasangan cocog spline;
    · Luhur akurasi kasaimbangan dinamis, nepi ka G6.3;
    · Efisiensi transmisi High, nepi ka 98.7% -99,9%;
    · Struktur produk geus dioptimalkeun pikeun sababaraha kali, tur Gampang install jeung mertahankeun;
    · Kadali nu ketat ti prosés manufaktur produk pikeun mastikeun kualitas dipercaya;
    · Parusahaan geus hosted / milu dina ngawangun hiji standar industri (1 standar nasional, 1 standar industri);
    · Panyalindungan Core patén (8 papanggihan / modél utiliti patén-patén);
    · Disarankeun produk baku tina Taier papanggih pangabutuh customer;

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: -20 ~ + 80 ℃
  • rentang torsi: 130kNm ~ 1150kNm
  • Ayun diaméterna: 285 ~ 550mm
  • sudut instalasi: ± 5 °
  • siklus pangropéa: 360h / waktos
  • Beurat-tugas Palang-as Universal gandeng:

    Ieu utamana dipaké di drive utama lambar panas-digulung, pipa baja jeung garis produksi bagian baja rolling ngagiling.
    · Luhur mawa kapasitas pikeun sakaligus minuhan sarat tina ngalirkeun torsi badag tur inclination badag;
    · Alus-precision tinggi cocog pasangan spline modul;
    · Efisiensi transmisi High, nepi ka 98.7% -99,9%;
    · Struktur produk geus dioptimalkeun pikeun sababaraha kali, tur Gampang install jeung mertahankeun;
    · Kadali nu ketat ti prosés manufaktur produk pikeun mastikeun kualitas dipercaya;
    · Parusahaan geus hosted / milu dina ngawangun hiji standar industri (2 standar nasional, 2 standar industri);
    · Panyalindungan Core patén (16 papanggihan / modél utiliti patén-patén);
    · Disarankeun produk baku tina Taier papanggih pangabutuh customer;

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: -20 ~ + 80 ℃
  • rentang torsi: 1700kNm ~ 19405kNm
  • Ayun diaméterna: 600 ~ 1300mm
  • sudut maksimum: ± 10 °
  • siklus pangropéa: 360h / waktos
  • Badag Palang-as Universal gandeng:

    Ieu utamana dipaké di drive utama lambar panas-digulung, bagian baja jeung garis produksi pipe baja.
    · Luhur mawa kapasitas pikeun minuhan sarat tina ngalirkeun torsi badag tur inclination badag;
    · Alus-precision tinggi cocog pasangan spline modul;
    · Efisiensi transmisi High, nepi ka 98.7% -99,9%;
    · Struktur produk geus dioptimalkeun pikeun sababaraha kali, tur Gampang install jeung mertahankeun;
    · Kadali nu ketat ti prosés manufaktur produk pikeun mastikeun kualitas dipercaya;
    · Parusahaan geus hosted / milu dina ngembangkeun baku 1 industri;
    · Panyalindungan Core patén (7 papanggihan / modél utiliti patén-patén);
    · Disarankeun produk baku tina Taier papanggih pangabutuh customer;

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: -20 ~ + 80 ℃
  • rentang torsi: 1700kNm ~ 5860kNm
  • Ayun diaméterna: 600 ~ 900mm
  • Maksimum sudut deflection: ± 15 °
  • siklus pangropéa: 360h / waktos
  • hal nu dilebarkeun

    Huntu crowned gandeng Gear

    Huntu crowned konvensional gandeng Gear

    Beurat-tugas huntu crowned gandeng Gear

    Bar Jeung Kawat Rod Mill crowned huntu gandeng Gear

    Beurat-tugas huntu crowned gandeng Gear Of Hot tandem pagawean nangtung Rolling

    Huntu crowned konvensional Gear gandeng:

    Hal ieu loba dipaké pikeun pangiriman kakuatan pakakas Metalurgi.
    · Dioptimalkeun parameter profil huntu, sarta kapasitas mawa ngaronjat ku 15 ~ 20% dibandingkeun jeung produk sarupa di pasar;
    · Runtuyan TG produk baku Taier urang gaduh universality tinggi, pinuh nutupan sakabeh spésifikasi 11 séri baku tina GIICL, GIICLZ, GCLD, NGCL, NGCLZ, WG, WGP, WGT, WGZ, WGC, WGJ;
    · Kapindahan sudut ageung tina asupan jeung kaluaran shafts nu diwenangkeun, ± 1,5 ° keur desain umum sarta ± 5 ° keur desain husus;
    · Kadali nu ketat ti prosés manufaktur produk pikeun mastikeun kualitas dipercaya;
    · Parusahaan geus hosted / milu dina ngembangkeun baku 1 industri;
    · Panyalindungan Core patén (13 papanggihan / modél utiliti patén-patén);
    · Disarankeun produk baku tina Taier papanggih pangabutuh customer;

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: -20 ~ + 80 ℃
  • rentang torsi: 0.63kNm-1750kNm
  • rentang spésifikasi: TG1 ~ TG38
  • Ayun diaméterna: 103 ~ 1060mm
  • sudut instalasi: ± 1,5 °
  • siklus pangropéa: 360h / waktos
  • Beurat-tugas crowned huntu Gear gandeng:

    Ieu utamana dipaké di drive utama produksi lambar ngagiling garis rolling panas-digulung.
    · Dual positioning tina samping huntu na luhureun huntu pikeun operasi beuki stabil tina gandeng teh;
    · Dioptimalkeun design segel pikeun nyegah leungitna lubricating gajih, jeung ngahontal jangka panjang lubrication pinuh ku beungeut huntu ngalakonan;
    · Kadali nu ketat ti prosés manufaktur produk pikeun mastikeun kualitas dipercaya;
    · Parusahaan geus hosted / milu dina ngembangkeun baku 1 industri;
    · Panyalindungan Core patén (8 papanggihan / modél utiliti patén-patén);
    · Disarankeun produk baku tina Taier papanggih pangabutuh customer;

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: -20 ~ + 80 ℃
  • rentang torsi: 1600kNm ~ 10750kNm
  • Ayun diaméterna: 1080 ~ 1900mm
  • sudut instalasi: ± 1 °
  • siklus pangropéa: 500 h / waktos
  • Nyegah Jeung Kawat Rod Mill huntu crowned gandeng Gear:

    Ieu utamana dipaké di drive utama bar na kawat ngagiling rod.
    ·-Precision High pasangan cocog spline pikeun smoother ngageser;
    · Pasangan Gear luhur positioning pikeun operasi lemes;
    · Alus modul fase-adjustable;
    · Kadali nu ketat ti prosés manufaktur produk pikeun mastikeun kualitas dipercaya;
    · Parusahaan geus hosted / milu dina ngembangkeun baku 1 industri;
    · Panyalindungan Core patén (7 papanggihan / modél utiliti patén-patén);
    · Disarankeun produk baku tina Taier papanggih pangabutuh customer;

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: -20 ~ + 80 ℃
  • rentang torsi: 31.5kNm ~ 1600kNm
  • Ayun diaméterna: 200 ~ 760mm
  • sudut instalasi: ± 1,5 °
  • Metoda instalasi: nangtung, horisontal
  • siklus pangropéa: 360h / waktos
  • Beurat-tugas crowned huntu gandeng Gear Of Hot tandem pagawean Rolling Nangtung:

    Ieu utamana dipaké di drive utama garis produksi lambar panas-digulung pagawean Unit rolling.
    · Cina urang internal sirkulasi kapaksa téhnologi minyak ipis lubrication munggaran, pamingpin industri;
    · Konstruksi Double-segel pikeun mastikeun hirup layanan panjang tina aci gandeng;
    ·-Karasa High pasangan gear keur beban badag mawa torsi;
    · Kadali nu ketat ti prosés manufaktur produk pikeun mastikeun kualitas dipercaya;
    · Parusahaan geus hosted / milu dina ngembangkeun standar nasional / industri (1 standar nasional, 3 standar industri);
    · Panyalindungan Core patén (17 papanggihan / modél utiliti patén-patén);
    · Disarankeun produk baku tina Taier papanggih pangabutuh customer;

    Parameter teknis produk:

  • hawa Minyak Lub: 20 ~ 45 ℃
  • tekanan Minyak Lub: 1.2 ~ 1.8bar
  • aliran Minyak Lub: 15L / mnt
  • rentang torsi: 170kNm ~ 6000kNm
  • Ayun diaméterna: 360 ~ 1100mm
  • sudut operasi: ± 1,5 °
  • hal nu dilebarkeun

    Panas Rolling Mandrel

    Internal cooling Cai (satengah ditutup)

    Cooling Cai internal (buka Tipe)

    Rod - Plunger ngaganjel-tipe Mandrel (bertulang)

    Rod - Plunger ngaganjel-tipe Mandrel

    Cooling Cai internal (satengah ditutup):

    Cocog jeung lila-waktos coiling;
    Ngajamin petikan minyak jelas dina mandrel ngaliwatan cooling tina aci utama;
    Ulah aya dampak dina sistem mandrel gajih disababkeun ku coil nyandak, jsb

    Parameter teknis produk:

  • Maksimum beurat coil: 35T
  • lebar coil maksimum: 1650mm
  • Coiling ketebalan strip: 1.2-12.7mm
  • hawa Coiling: 100 ~ 850 ℃
  • Cooling Cai internal (buka Tipe):

    Cocog jeung lila-waktos coiling;
    Alus hasilna cooling keur bagean pikeun ngaronjatkeun kahirupan layanan na;
    Alus stabilitas mandrel; lila-waktos coiling.

    Parameter teknis produk:

  • Maksimum beurat coil: 35T
  • lebar coil maksimum: 1650mm
  • Coiling ketebalan strip: 1.2-12.7mm
  • hawa Coiling: 100 ~ 850 ℃
  • Rod - Plunger ngaganjel-tipe Mandrel (bertulang):

    Kapasitas coiling luhur mandrel nu;
    Mandrel nu cocog pikeun tegangan badag coiling na coiling tina baja pipa ti X80, X100, X120

    Parameter teknis produk:

  • kakuatan Motor: 1850KW
  • Maksimum beurat coil: 41T
  • lebar coil maksimum: 2130mm
  • Coiling ketebalan strip: 1.2-25.4mm
  • hawa Coiling: 100 ~ 850 ℃
  • Rod - Plunger ngaganjel-tipe Mandrel:

    Kapasitas coiling luhur mandrel nu;
    The distributor jeung asesoris pipe aya komponén diimpor, sarta lubrication nu dijaga ogé;

    Parameter teknis produk:

  • Maksimum beurat coil: 48.7T (Max)
  • lebar coiler maksimum: 2400mm
  • Coiling ketebalan strip: 1.2-25.4mm
  • hawa Coiling: 100 ~ 850 ℃
  • hal nu dilebarkeun

    Tiis Rolling Mandrel

    Piramida leungeun baju Mandrel

    Mandrel piramida aci Tipe

    Mandrel Of Tipe ngaganjel-buka

    Mandrel Of Tipe ngaganjel-ditutup

    Piramida leungeun baju Mandrel:

    Hal ieu loba dipaké dina decoiler tina garis produksi, kayaning flattening, pickling, rolling malik na recoiling; eta ogé dipaké dina recoiler kalawan tegangan leutik kawas galvanizing garis.
    · Struktur Basajan, pondok manufaktur kalungguhan waktu;
    · Gampang ngaleupas jeung mertahankeun;

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: 0 ~ + 120 ℃
  • Luar diaméterna spésifikasi: φ468, φ508, φ610, φ762
  • lebar Jalur: 2130 (Max)
  • siklus pangropéa normal: 180 dinten / waktos
  • Mandrel piramida aci Tipe:

    Hal ieu loba dipaké dina recoiler tina tiis garis produksi rolling kayaning ngagiling reversing na SENDZIMIR ngagiling rolling tiis; eta ogé dipaké dina decoiler kalawan syarat tegangan luhur kayaning garis leveling.
    · Good rigidity, cocog pikeun tegangan badag coiling;
    · Axial atawa rahang hidrolik radial bisa jadi disadiakeun dina bagean nu;

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: 0 ~ + 120 ℃
  • Luar diaméterna spésifikasi: φ468, φ508, φ610, φ762
  • lebar Jalur: 2600 (Max)
  • siklus pangropéa normal: 180 dinten / waktos
  • Mandrel Of Tipe ngaganjel-buka:

    Hal ieu loba dipaké dina recoiler tina garis produksi kayaning galvanizing na recoiling na Carrousel recoiler.
    · Kakuatan Good of mandrel aci utama;
    · The ngaganjel axial of mandrel biasana dijieunna tina tambaga tuang, jeung pagelaran gesekan alus tina beungeut ngageser;

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: 0 ~ + 120 ℃
  • Luar diaméterna spésifikasi: φ468, φ508, φ610, φ762
  • lebar Jalur: 2130 (Max)
  • siklus pangropéa normal: 180 dinten / waktos
  • Mandrel Of Tipe ngaganjel-tutup:

    Hal ieu loba dipaké dina recoiler tina garis produksi kayaning flattening na straightening.
    Taya gap antara bagean meungkeut nalika mandrel nu aya dina hiji bunderan sampurna.
    Cinyusu tos dieusian anu dipasang dina bagean anu mastikeun yén éta henteu loosened.

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: 0 ~ + 120 ℃
  • Luar diaméterna spésifikasi: φ468, φ508, φ610, φ762
  • lebar Jalur: 2130 (Max)
  • siklus pangropéa normal: 180 dinten / waktos
  • hal nu dilebarkeun

    wilah geser

    Panas Rolling Shearing wilah

    wilah shearing ngagiling Lempeng

    Tiis Rolling Shearing wilah

    Panas Rolling Shearing bilah:

    Utamana dipaké dina rolling na CSP garis produksi panas kontinyu
    karasa High, kakuatan sarta kateguhan dina suhu luhur
    Alus stabilitas panas jeung Performance kacapean termal
    Good hardenability pikeun grinding terusan

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: 800 ℃ ~ + 1150 ℃
  • Ukuran rentang (panjangna): 650 ~ 2500mm
  • rentang teu karasa: HRC42-50
  • siklus jasa biasa: 15,000times
  • Lempeng wilah ngagiling shearing:

    Utamana dipaké dina keur ngagiling plat of 2800, 4300, jeung sajabana
    kabiasaan High, teu karasa tinggi na kateguhan tinggi
    Good hardenability pikeun grinding terusan

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: 0 ~ 200 ℃
  • rentang teu karasa: HRC50-56
  • jasa biasa siklus: ngabagi geser - 15 poé disc badag geser - 7 poé besi tua geser - 15 poé
  • Tiis Rolling Shearing bilah:

    Utamana dipaké dina garis produksi rolling tiis, annealing kontinyu, pickling, galvanizing, jsb
    lalawanan maké High sarta kateguhan
    Good hardenability pikeun grinding terusan
    Cocog jeung motong produk kelas multi-baja

    Parameter teknis produk:

  • hawa operasi: suhu Normal
  • rentang teu karasa: HRC54-60
  • Jumlah biasa tina cut baja: 3.000 -5,000 ton
  • hal nu dilebarkeun

    ngageser Lempeng

    Komposit ngageser Lempeng gawé Roll bearing Chock

    Komposit ngageser Lempeng Of Balik Up Roll bearing Chock

    Komposit ngageser Lempeng Of Rolling Mill Nangtung (kotakna perumahan)

    Komposit ngageser Lempeng gawé Roll bearing Chock:

    Hal ieu dipasang dina dua sisi tina roll karya bearing chock keur kaperluan panyalindungan.
    · Lapisan maké jeung plat basa anu poko keur kimiawi na beungkeut Metalurgi, kalawan kakuatan beungkeutan tinggi;
    · The bahan las sarta ngagem ketebalan lapisan bisa flexibly dipilih nurutkeun kondisi kerja béda, jeung ketebalan lapisan maké produk rengse teu kirang ti 2mm;

    Parameter teknis produk:

  • Beungeut teu karasa: HRC50 ~ 55;
  • hawa operasi: 0 ~ + 350 ℃
  • rentang spésifikasi (maksimum): 1000 × 600mm
  • ketebalan nu biasa: 20 ~ 40mm
  • siklus Purwokerto normal: 180 dinten / waktos
  • hirup layanan normal pikeun pamakéan: ≥24 bulan
  • Komposit ngageser Lempeng Of Balik Up Roll bearing Chock:

    Hal ieu dipasang dina kadua sisi deui nepi roll bearing chock keur kaperluan panyalindungan.
    · Lapisan maké jeung plat basa anu poko keur kimiawi na beungkeut Metalurgi, kalawan kakuatan beungkeutan tinggi;
    · The bahan las sarta ngagem ketebalan lapisan bisa flexibly dipilih nurutkeun kondisi kerja béda, jeung ketebalan lapisan maké produk rengse teu kirang ti 2mm;

    Parameter teknis produk:

  • Beungeut teu karasa: HRC58 ~ 60;
  • hawa operasi: 0 ~ + 350 ℃
  • rentang spésifikasi (maksimum): 1800 × 900mm
  • ketebalan nu biasa: 25 ~ 45mm
  • siklus pangropéa normal: 180 dinten / waktos
  • hirup layanan normal pikeun pamakéan: ≥18 bulan
  • Komposit ngageser Lempeng Of Rolling Mill Nangtung (kotakna perumahan):

    Hal ieu dipasang dina kadua sisi deui nepi roll bearing chock of ngagiling di nangtung pikeun tujuan panyalindungan.
    · Lapisan maké jeung plat basa anu poko keur kimiawi na beungkeut Metalurgi, kalawan kakuatan beungkeutan tinggi;
    · The bahan las sarta ngagem ketebalan lapisan bisa flexibly dipilih nurutkeun kondisi kerja béda, jeung ketebalan lapisan maké produk rengse teu kirang ti 2mm;

    Parameter teknis produk:

  • Beungeut teu karasa: HRC58 ~ 60
  • hawa operasi: 0 ~ + 350 ℃
  • rentang spésifikasi (maksimum): 1900 × 1000mm
  • ketebalan nu biasa: 30 ~ 50mm
  • siklus pangropéa normal: 180 dinten / waktos
  • hirup layanan normal pikeun pamakéan: ≥18 bulan
  • hal nu dilebarkeun
    WhatsApp Online Chat!