page_banner

-Speed ​​tinggi Kawat Rod coil Compactor

Full-otomatis horisontal Kawat Compactor

Full-otomatis PP / piaraan horisontal Strapping Compactor

Full-otomatis Steel Jalur horisontal Strapping Compactor

Full-otomatis nangtung Kawat Compactor

Horisontal pinuh-otomatis Kawat Compactor:

Ieu utamana dipaké pikeun ngariung otomatis tina Metalurgi-speed tinggi kawat coil, bisa niiskeun anu coil nongkrong dina C-hook tur otomatis mungkus jeung kebat nu coil kalayan kawat dasi dina waktos anu sareng.

 

parameter parabot:

 

Jumlah Bindings

4

mencét gaya

60-400KN

Ukuran kawat dasi

6.3-8mm

lawang éféktif

4700mm

lawang minimum

620mm

bahan kawat dasi

Q195 , Q235

diaméterna luar coil

Φ 1400mm

diaméterna jero coil

Φ 850mm

beungkeutan siklus

32s

beurat coil

2200kg

panjangna maksimum C-hook

4300mm

Full-otomatis PP / piaraan horisontal Strapping Compactor:

Ieu utamana dipaké pikeun strapping otomatis tina stainless steel jeung produk lianna peka scratch permukaan.

 

parameter parabot:

 

Jumlah Bindings

4

mencét gaya

60-400KN

ukuran tali

25mm , 32mm

lawang éféktif

4700mm

lawang minimum

620mm

ketebalan tali

1.2mm

diaméterna luar coil

Φ 1400mm

diaméterna jero coil

Φ 850mm

bahan tali

PP / pepet

beurat coil

2200kg

panjangna maksimum C-hook

4300mm

 beungkeutan siklus

32s

Full-otomatis Steel Jalur horisontal Strapping Compactor:

parameter parabot:

 

Jumlah Bindings

4

mencét gaya

60-400KN

ukuran tali

32mm

lawang éféktif

4700mm

lawang minimum

620mm

ketebalan tali

0.8-1.0mm

diaméterna luar coil

Φ 1400mm

diaméterna jero coil

Φ 850mm

bahan tali

waja

beurat coil

2200kg

panjangna maksimum C-hook

4300mm

beungkeutan siklus

32s

Nangtung pinuh-otomatis Kawat Compactor:

Ieu utamana dipaké kalawan sistem angkutan Usuk nangtung tur ngawengku wewengkon nu leutik.

 

parameter parabot:

 

Jumlah Bindings

4

mencét gaya

60-400KN

Ukuran kawat dasi

6.3-7mm

lawang éféktif

3700mm

lawang minimum

550mm

bahan kawat dasi

Q195 , Q235 ;

diaméterna luar coil

Φ 1250mm

diaméterna jero coil

Φ 850mm

beungkeutan siklus

35s

beurat coil

2200kg

jangkungna Usuk

3300mm

hal nu dilebarkeun

Bar Bundling Mesin

Single-lagu Bar Bundling Mesin

Ganda-lagu Bar Bundling Mesin

Ganda-lagu Aluminium Bar Bundling Mesin

Single-lagu Bar Bundling Mesin:

Hal ieu dipaké pikeun tying bundles of rod buleud, ulang bar, baja datar jeung sudut baja.

Mesin bundling geus dipasang dina posisi tetep gigireun tabel roller, sarta bar kebat ngaliwatan sistem lagu kawat tutup nalika ngalirkeun tabel roller.

 

fitur :

réliabilitas tinggi

Dipaténkeun sirah pulas jeung sistem pituduh

Dipaténkeun cangreud push handap 

kadali pinuh-otomatis

 

parameter parabot:

 

Jumlah wraps

Single-angin single-cangreud

Tightening gaya 

9 KN

Ukuran kawat dasi

6.3-8 mm

Ukuran bar kebat

Φ150-550 mm;

tegangan klep

24 V

bahan kawat dasi

Baja kawat Q195, Q235;

diaméterna jero kawat lagu

Φ700

kakuatan motor

11 KW

beungkeutan siklus

Hiji pungkal keur 7 s

tekanan sistem hidrolik

100 bar

kapasitas pompa

100 l / m

   

Ganda-lagu Bar Bundling Mesin:

Hal ieu dipaké pikeun tying bundles of rod buleud, ulang bar, baja datar jeung sudut baja.

Mesin bundling geus dipasang dina posisi tetep gigireun tabel roller, sarta bar kebat ngaliwatan sistem lagu kawat tutup nalika ngalirkeun tabel roller.

 

Fitur:

réliabilitas tinggi

Dipaténkeun sirah ganda péngkolan pulas jeung sistem pituduh

Dipaténkeun cangreud push handap

Otomatis tunggal jeung ganda pungkal mode switching

kadali pinuh-otomatis

 

parameter parabot:

 

Jumlah wraps

Hiji pungkal sarta single cangreud atawa ganda pungkal sarta single cangreud

Tightening gaya

9KN

Ukuran kawat dasi

6.3-8mm

Ukuran bar kebat

Φ 150-450mm ; Φ 150-550mm ;

tegangan klep

21V

bahan kawat dasi

kawat baja

Q195 , Q235 ;

diaméterna ring jero kawat lagu

Φ 700, Φ 900;

kakuatan motor

11KW

beungkeutan siklus

Hiji 7s pungkal;

Ganda 10s pungkal

tekanan sistem hidrolik

100bar

kapasitas pompa

100l / m

réliabilitas tinggi

Ganda-lagu Aluminium Bar Bundling Mesin:

Ieu utamana dipaké pikeun bundling full-otomatis tina aluminium bar jeung produk lianna peka scratch permukaan.

 

parameter parabot:

 

Jumlah wraps

Ganda pungkal sarta single cangreud

Tightening gaya

9KN

Ukuran kawat dasi

6.3-8mm

Ukuran bar kebat

Φ 150-450mm ; Φ 150-550mm ;

tegangan klep

21V

bahan kawat dasi

kawat alumunium

diaméterna ring jero kawat lagu

Φ 700, Φ 900;

kakuatan motor

11KW

beungkeutan siklus

Ganda 10s pungkal

tekanan sistem hidrolik

100bar

kapasitas pompa

100l / m

hal nu dilebarkeun

H-beam mesin tying

H-beam Tying Mesin

H-beam Mesin Tying:

Hal ieu dipaké pikeun ngalengkepan éta bundling of bundles kuadrat

Mesin bundling geus dipasang dina posisi tetep dina tabel roller, sarta bar bundles nembus tabel roller sarta ogé ngaliwatan sistem jalur katutup tina mesin bundling.

 

Fitur:

Dipaténkeun luhur orientasi, offset ka pojok sirah pulas

Dipaténkeun serelek cai bentukna dasi pituduh kawat

susunan roller anti scratch

 

parameter parabot:

 

Jumlah wraps

Hiji pungkal sarta single cangreud

Tightening gaya

9KN

Ukuran kawat dasi

6.3-8mm

Max. Ukuran kebat kuadrat

1000X1000mm ;

tegangan klep

21V

bahan kawat dasi

kawat baja

Q195 , Q235 ;

lawang efektip kawat lagu

1500X1300mm

kakuatan motor

11KW

beungkeutan siklus

10s

tekanan sistem hidrolik

100bar

kapasitas pompa

100l / m

hal nu dilebarkeun

Strapping Mesin

Full-otomatis Mesin Circumferential Strapping

Full-otomatis Mesin radial Strapping

Semi otomatis Mesin Circumferential Strapping

Semi otomatis Mesin radial Strapping

Full-otomatis Circumferential Mesin Strapping:

1) Jalur coil circumferential mesin strapping - samping strapping (single sirah / sirah ganda)

● dipasang di outlet coiler atawa posisi mana arah strip coil sarua arah conveying

● lumaku lebar strip coil: 550 ~ 2000mm

● lumaku strip coil diaméterna luar: 900 ~ 2250mm

● kaayaan Strapping: 1 ~ 3 lembar / 1 ~ 5 lagu

2) Jalur coil circumferential mesin strapping - luhureun strapping 

● dipasang dina garis angkutan mana strip arah coil téh jejeg arah conveying

● lumaku lebar strip coil: 550 ~ 2000mm

● lumaku strip coil diaméterna luar: 900 ~ 2250mm

● kaayaan Strapping: 1 ~ 5 lagu

3) mesin produk Long strapping - strapping luhur

● Cocog jeung bundling online sahiji bagian baja, pipa baja, bar, jsb

● lumaku tumpukan lebar: 150 ~ 550mm

● lumaku tumpukan jangkungna: 150 ~ 600mm

● tukang ngaput dijieun rékayasa nyaeta aya.

Full-otomatis Mesin radial Strapping:

Dipasang dina garis angkutan mana arah strip coil sarua arah conveying

Lumaku strip coil lebar: 550 ~ 1800mm

Lumaku strip coil diaméterna luar: 900 ~ 2000mm

Lumaku strip coil diaméterna jero:> 740mm

kaayaan Strapping: 1 lagu

Semi otomatis Circumferential Mesin Strapping:

Dipasang di outlet coiler atawa posisi mana arah strip coil sarua arah conveying

Lumaku strip coil lebar: 950-2350mm

Lumaku strip coil diaméterna luar: 900-2650mm

kaayaan Strapping: 1-5 lagu

Semi otomatis Mesin radial Strapping:

Dipasang dina garis angkutan mana arah strip coil sarua arah conveying

Lumaku strip coil lebar: 550 ~ 1800mm

Lumaku strip coil diaméterna luar: 900 ~ 2000mm

Lumaku strip coil diaméterna jero:> 740mm

kaayaan Strapping: 1 lagu 

hal nu dilebarkeun

Menyemprot nyirian Mesin

Single-nozzle semprot nyirian Mesin

Single-nozzle semprot nyirian Mesin:

Dikawasa ku robot canggih, éta terus bisa nyitak tanda dina beungeut coils strip tiis-digulung sarta panas-digulung sarta diulas ku stabilitas mékanis pisan kuat tur-speed tinggi percetakan semprot.

Single-nozzle strip coil nyemprot robot geus loba dipaké dina loba cyber baja salila sababaraha taun, sarta eta geus dibuktikeun yen eta pagelaran pisan stabil malah di lingkungan kerja awon.

Dikadalikeun of robot, digabungkeun jeung cet husus nyemprot nozzle tur panangtayungan panas alat, ditandaan nyemprot bisa dipigawé dina beungeut coils strip tiis-digulung sarta panas-digulung ku ngagunakeun non-toksik sarta non-blocking cet. Tanda mesin nyemprot bisa dipaké pikeun ngukur ukuran tina coil baja, menyemprot tanda dina beungeut nu coil strip dina bentuk hiji garis lempeng atawa kurva, sarta bisa ogé dipaké pikeun menyemprot salah sahiji atawa leuwih garis tina tanda on tungtung nyanghareupan coil lamun perlu. 

 

Fitur:

percetakan pinuh-otomatis (nyirian)

Operasi fléksibel jeung robot canggih

programmable bébas

Aplikasi tina non-toksik, cet non-clogging

Cat (tinta) indikasi tingkat sarta alarm

Gampang masang, cocog pikeun garis produksi nu aya na anyar

Low  waragad perawatan

 

 parameter parabot:

Waktu keur percetakan semprot tina karakter

1.0 detik / karakter

jangkungna karakter

50-100mm

warna mangsi

bodas

diaméterna coil Jalur

Max. Φ2800mm

coil lebar Jalur

Max. 2200mm 

hawa coil Jalur

750 ℃

hal nu dilebarkeun

Decoiler / Recoiler

Decoiling

Recoiling

Decoiling:

Lokasina di tungtung dimimitian tina garis produksi jeung dipaké pikeun unwinding strip coiled.

  • Mangpaat tipe cantilever mandrel;
  • ékspansi Mandrel na kontraksi disetir ku silinder hidrolik usaha Rotary;
  • Kalayan fungsi alignment BPK;
  • reducer kasebut lubricated kalawan minyak ipis;

parameter teknis ngeunaan produk:

  • hawa operasi: 0 ~ + 120 ℃
  • diaméterna luar biasa tina mandrel: φ468, φ508, φ610, φ762
  • lebar Jalur: 2800 (Max)
  • siklus pangropéa normal: 180 dinten / waktos
  • Recoiling:

    Lokasina di ahir garis produksi strip sarta dipaké pikeun pungkal strip dina.

    • Mangpaat tipe cantilever mandrel;
    • ékspansi Mandrel na kontraksi disetir ku silinder hidrolik usaha Rotary;
    • EPC ujung siram coiling;
    • reducer kasebut lubricated kalawan minyak ipis;

    parameter teknis ngeunaan produk:

  • hawa operasi: 0 ~ + 120 ℃
  • diaméterna luar biasa tina mandrel: φ468, φ508, φ610, φ762
  • lebar Jalur: 2800 (Max)
  • siklus pangropéa normal: 180 dinten / waktos
  • hal nu dilebarkeun

    Compactor suku cadang

    Compactor suku cadang

    ab697e62Tying sirah product002unit Feed product003alat motong tetep
    product004Bearing block pikeun gear pulas product005alat motong movable product006kabayang Feed
    product007drive pinion product008gear Idler product009alat clamping movable
    product010aci saendeng product011panutup product012alat clamping tetep
    product013plat maké product014block klep product015Buku assembly lempeng
    hal nu dilebarkeun
    WhatsApp Online Chat!