Budaya perusahaan - Taier beurat Industri Co., Ltd.

Konsép core

  • 国际 泰尔 百年 泰尔Internasional Taier <br> Centennial Taier

    Vérsi

    Internasional Taier
    Centennial Taier
  • Anjog ka téhnologi Industri <br> promosi ngembangkeun industri

    misi

    Anjog ka téhnologi Industri
    promosi ngembangkeun industri
  • Achieving nilai konsumén <br> achieving nilai karyawan <br> achieving nilai investasi <br> achieving nilai sosial

    ajen

    Achieving nilai konsumén
    achieving nilai karyawan
    achieving nilai investasi
    achieving nilai sosial
  • manajemén getol <br> kaunggulan ngungudag

    sumanget

    Manajemén getol
    kaunggulan ngungudag

Sistim 3 Konsép

Konsep Development perusahaan

Ngajelaskeun nilai dalil TAIER Grup boga nuturkeun, anu ciri budaya

TAIER Grup wajib kudu

  • konsep kompetisi

    terus ngaleuwihan pesaing
  • konsep gotong royong

    lawang jeung babagi
  • konsep organisasi

    basajan tur jelas rigorous tur efisien
  • konsep operasi

    ilmiah na manusa-berorientasi
macro

Konsep fungsi Manajemén

Ngajelaskeun nilai dalil atanapi operasi dalil fungsi

kudu nuturkeun

  • konsep strategis

    ilmiah putusan-nyieun
    ditingkatkeun badarat
  • Manajemén & kontrol konsép

    standardized tur efisien
    résiko kontrol
  • konsep brand

    brand dunya
    trust global
  • konsep Investment

    integrasi produksi jeung keuangan
    kerjasama jeung meunang-meunang
  • konsep bakat

    judgment alus
    rekomendasi
  • konsep Financial

    Perda légal
    -kualitas luhur operasi
  • Konsep R & D

    anjog na téhnologi Industri drive kamajuan
  • Konsep Produksi:

    manajemén lean
    manufaktur calakan
  • konsep kualitas

    jaminan kualitas
    pamutahiran kontinyu
  • konsep Service

    ngajalajah paménta
    nyieun nilai
  • Konsep kaamanan

    Kasalametan mimiti
    Perda munggaran
  • Konsep pasamoan

    difokuskeun tujuan
    rapat efisien
  • konsep Marketing

    pangabutuh pituduh customer
    sadar nilai customer
pantes

Konsep Tumuwuh pagawe

Ngajelaskeun nilai dalil TAIER pagawe kudu nuturkeun,

nu pagawe ciri budaya TAIER wajib kudu

  • konsep tanggungjawab

    kawani nyandak tanggungjawab
    nyieun nilai
  • konsep diajar

    getol di learning jeung pamahaman
  • konsep palaksanaan

    respon rusuh tabah
mikro
WhatsApp Online Chat!