page_banner

Високо-брзина на жица прачка Калем компактор

Целосна автоматска Хоризонтална жица компактор

Целосна автоматска ПП / миленичиња Хоризонтална мускулест компактор

Целосна автоматска челик Газа Хоризонтална мускулест компактор

Целосна автоматска вертикална жица компактор

Целосна автоматска Хоризонтална жица компактор:

Тоа главно се користи за автоматско врзување на металуршкиот голема брзина жица калем, може да се компресира серпентина виси на C-кука и автоматски заврши и пакет на серпентина со жица вратоврска во исто време.

 

параметри опрема:

 

Број на поврзувања

4

Со притискање на сила

60-400KN

големина вратоврска жица

6.3-8mm

ефикасно отворање

4700mm

минимален отвор

620mm

Вратоврска жица материјал

Q195 , Q235

Надворешниот дијаметар на намотката

Φ 1400mm

На намотката внатрешен дијаметар

Φ 850mm

врзувањето циклус

32s

серпентина тежина

2200kg

Максимална должина на C-кука

4300mm

Целосна автоматска ПП / миленичиња Хоризонтална мускулест компактор:

Тоа главно се користи за автоматско мускулест од нерѓосувачки челик и други производи чувствителни на површината нула.

 

параметри опрема:

 

Број на поврзувања

4

Со притискање на сила

60-400KN

Рака големина

25mm , 32mm

ефикасно отворање

4700mm

минимален отвор

620mm

рака дебелина

1.2mm

Надворешниот дијаметар на намотката

Φ 1400mm

На намотката внатрешен дијаметар

Φ 850mm

Рака материјал

ПП / ПЕТ

серпентина тежина

2200kg

Максимална должина на C-кука

4300mm

 врзувањето циклус

32s

Целосна автоматска челик Газа Хоризонтална мускулест компактор:

параметри опрема:

 

Број на поврзувања

4

Со притискање на сила

60-400KN

Рака големина

32mm

ефикасно отворање

4700mm

минимален отвор

620mm

рака дебелина

0.8-1.0mm

Надворешниот дијаметар на намотката

Φ 1400mm

На намотката внатрешен дијаметар

Φ 850mm

Рака материјал

челик

серпентина тежина

2200kg

Максимална должина на C-кука

4300mm

врзувањето циклус

32s

Целосна автоматска вертикална жица компактор:

Тоа главно се користи со вертикалната палета транспортен систем и зафаќа мал простор.

 

параметри опрема:

 

Број на поврзувања

4

Со притискање на сила

60-400KN

големина вратоврска жица

6.3-7mm

ефикасно отворање

3700mm

минимален отвор

550mm

Вратоврска жица материјал

Q195 , Q235 ;

Надворешниот дијаметар на намотката

Φ 1250mm

На намотката внатрешен дијаметар

Φ 850mm

врзувањето циклус

35С

серпентина тежина

2200kg

палета висина

3300mm

проширување

Бар Здружување машина

Едношинските Бар Здружување машина

Двоен-песна Бар Здружување машина

Двоен-песна Алуминиум Бар Здружување машина

Едношинските Бар Здружување машина:

Тоа се користи за врзување снопови на круг прачка, ре-бар, рамни челик и агол челик.

Машината за заедничка продажба е инсталиран во фиксна позиција покрај маса ролери, и бар пакет поминува низ затворен систем на жица пат кога поминува маса на ролери.

 

карактеристики :

висока сигурност

twist head and guide system

knot push down 

Целосна автоматска контрола

 

параметри опрема:

 

Број на обвива

Single-ветрот еден јазол

затегнување сила 

9 KN

големина вратоврска жица

6,3-8 mm

големина бар пакет

Φ150-550 mm;

вентил напон

24 V

Вратоврска жица материјали

Челична жица Q195, Q235;

Внатрешен дијаметар на жица песна

Φ700

моќност на мотор

11 KW

врзувањето циклус

Еден за ликвидација 7 s

Хидрауличен притисок систем

100 бари

капацитет на пумпата

100 l / m

   

Двоен-песна Бар Здружување машина:

Тоа се користи за врзување снопови на круг прачка, ре-бар, рамни челик и агол челик.

Машината за заедничка продажба е инсталиран во фиксна позиција покрај маса ролери, и бар пакет поминува низ затворен систем на жица пат кога поминува маса на ролери.

 

карактеристики:

висока сигурност

double turn twist head and guide system

knot push down

Автоматско еднокреветни и двокреветни префрлување ликвидација на владата

Целосна автоматска контрола

 

параметри опрема:

 

Број на обвива

Еден ликвидација и еден јазол или двојно ликвидација и еден јазол

затегнување сила

9KN

големина вратоврска жица

6.3-8mm

големина бар пакет

Φ 150-450mm ; Φ 150-550mm ;

вентил напон

21V

Вратоврска жица материјал

челична жица

Q195 , Q235 ;

Внатрешен дијаметар прстен на жица песна

Φ 700, Φ 900;

моќност на мотор

11kW

врзувањето циклус

Еден 7S ликвидација;

Двоен ликвидација 10s

Хидрауличен притисок систем

100bar

капацитет на пумпата

100L / m

висока сигурност

Двоен-песна Алуминиум Бар Здружување машина:

Тоа главно се користи за целосна автоматска заедничка продажба на алуминиум бар и други производи чувствителни на површината нула.

 

параметри опрема:

 

Број на обвива

Двоен ликвидација и еден јазол

затегнување сила

9KN

големина вратоврска жица

6.3-8mm

големина бар пакет

Φ 150-450mm ; Φ 150-550mm ;

вентил напон

21V

Вратоврска жица материјал

алуминиумска жица

Внатрешен дијаметар прстен на жица песна

Φ 700, Φ 900;

моќност на мотор

11kW

врзувањето циклус

Двоен ликвидација 10s

Хидрауличен притисок систем

100bar

капацитет на пумпата

100L / m

проширување

H-зракот врзување машина

H-зрак за врзување машина

H-зрак за врзување машина:

Тоа се користи за да се заврши занимаваат квадратни снопови

Машината за заедничка продажба е монтиран во фиксна позиција на табелата ролери, и бар снопови помине низ маса ролери и исто така, поминуваат низ затворената лента систем на заедничка продажба машина.

 

карактеристики:

Top orientation, offset to corner twist head

Water drop shape tie wire guide

Анти-нула аранжман ролери

 

параметри опрема:

 

Број на обвива

Еден ликвидација и еден јазол

затегнување сила

9KN

големина вратоврска жица

6.3-8mm

Макс. квадратни големина пакет

1000X1000mm ;

вентил напон

21V

Вратоврска жица материјал

челична жица

Q195 , Q235 ;

Ефикасно отворање на жица песна

1500X1300mm

моќност на мотор

11kW

врзувањето циклус

10-ти

Хидрауличен притисок систем

100bar

капацитет на пумпата

100L / m

проширување

мускулест машина

Целосна автоматска машина мускулест периферен

Целосна автоматска машина мускулест радијални

Полу-автоматска машина мускулест периферен

Полу-автоматска машина мускулест радијални

Целосна автоматска периферен мускулест машина:

1) Лента калем периферен мускулест машина - од страна на мускулест (една глава / двојно главата)

● инсталиран на излезот на coiler или позицијата во која насока на лента калем е иста како и правецот на пренесување

● Ширина Применливи лента намотка: 550 ~ 2000mm

● Применливи лента серпентина дијаметар: 900 ~ 2250mm

● состојба Мускулест: 1 ~ 3 парчиња / 1 ~ 5 композиции

2) Лента калем периферен мускулест машина - врвот мускулест 

● Инсталиран на транспорт линија во која насока на лента калем е нормална на правецот на пренесување

● Ширина Применливи лента намотка: 550 ~ 2000mm

● Применливи лента серпентина дијаметар: 900 ~ 2250mm

● состојба Мускулест: 1 ~ 5 композиции

3) Долгорочна производ мускулест машина - На врв мускулест

● Погоден за онлајн заедничка продажба на челик секција, челични цевки, бар, итн

● Применливи ширина пакет: 150 ~ 550mm

● Применливи висина пакет: 150 ~ 600мм

● Наменска инженеринг е на располагање.

Целосна автоматска машина мускулест Радијална:

Инсталиран на транспорт линија која насока лента серпентина е иста како и на правецот на пренесување

ширина серпентина се применува лента: 550 ~ 1800mm

Применливи лента серпентина дијаметар: 900 ~ 2000mm

Применливи ленти калем внатрешен дијаметар:> 740mm

Мускулест услов: 1 патеката

Полуавтоматски периферен мускулест машина:

Инсталиран на излезот од coiler или позицијата во која насока на лента калем е иста како и правецот на пренесување

ширина серпентина се применува лента: 950-2350mm

Применливи ленти калем надворешниот дијаметар: 900-2650mm

услови Мускулест: 1-5 патеки

Полу-автоматска машина мускулест Радијална:

Инсталиран на транспорт линија која насока лента серпентина е иста како и на правецот на пренесување

ширина серпентина се применува лента: 550 ~ 1800mm

Применливи лента серпентина дијаметар: 900 ~ 2000mm

Применливи ленти калем внатрешен дијаметар:> 740mm

услови Мускулест: 1 патеката 

проширување

Спреј за означување машина

Single-прскалката означување машина

Single-прскалката означување машина:

Контролирани од страна на напредни роботи, тоа постојано да се печати знаци на површината на ладно валани и топло валани котури лента и е опремен со исклучително силна механичка стабилност и високо-брзински печатење спреј.

лента серпентина еден млазницата прскање робот е широко се користат во многу челичарници за многу години, и тоа е докажано дека има многу стабилни перформанси дури и во најлош работна средина.

Под контрола на робот, во комбинација со специјална боја прскање уред прскалка и топлинска заштита, марка прскање може да се врши на површината на ладно валани и топло валани котури лента со користење на не-токсични и не-блокирање на боја. Ознаката прскање машина може да се користи за мерење на големината на челик серпентина, спреј траги на површината на спирални лента во форма на права линија или крива, а исто така може да се користи за прскање една или повеќе линии на ознаките на на крајот лицето на калем кога е потребно. 

 

карактеристики:

Целосно автоматско печатење (означување)

Флексибилно управување со напредни роботи

слободен програмабилни

Примена на не-токсични, не-затнувањето боја

Боја (мастило) наведување на ниво и аларм

Лесно да се инсталира, погоден за постојните и новите производни линии

Ниски  трошоци за одржување

 

 параметри опрема:

Време за спреј печатење на карактери

1.0 втор / карактер

карактер висина

50-100mm

мастило во боја

Белата

дијаметар ленти калем

Макс. Φ2800mm

ширина ленти калем

Макс. 2200mm 

температура лента калем

750 ℃

проширување

Decoiler / Recoiler

Decoiling

recoiling

Decoiling:

Се наоѓа на почеток на крајот на производна линија и се користи за релаксирање на свиткана лента.

 • Употреба на видот конзола вретеното;
 • експанзија и контракција копач управувано од страна на ротациона хидрауличен цилиндар;
 • Со функцијата КЗК усогласување;
 • Редуктор се подмачкани со тенки масло;

Технички параметри на производот:

 • Работна температура: 0 ~ + 120 ℃
 • Редовна надворешниот дијаметар на вретеното: φ468, φ508, φ610, φ762
 • Лента ширина: 2800 (Max)
 • Нормалниот циклус на одржување: 180 дена / време
 • recoiling:

  Се наоѓа на крајот на производството лента линија и се користи за ликвидација на лента.

  • Употреба на видот конзола вретеното;
  • експанзија и контракција копач управувано од страна на ротациона хидрауличен цилиндар;
  • ЕПС работ рамна свитканост;
  • Редуктор се подмачкани со тенки масло;

  Технички параметри на производот:

 • Работна температура: 0 ~ + 120 ℃
 • Редовна надворешниот дијаметар на вретеното: φ468, φ508, φ610, φ762
 • Лента ширина: 2800 (Max)
 • Нормалниот циклус на одржување: 180 дена / време
 • проширување

  Набивање Делови

  Набивање Делови

  ab697e62врзување главата product002feed единица product003Фиксна сечење алатка
  product004Имајќи блок за пресврт опрема product005Подвижен сечење алатка product006feed тркала
  product007возење крило product008меѓузапчаникот product009Подвижен стегање алатка
  product010ексцентричниот вратило product011Ударот product012Фиксна стегање алатка
  product013носат плоча product014вентил блок product015Директно водич собранието
  проширување
  WhatsApp Онлајн Chat!