Талент развој - Taier тешка индустрија копродукции, ООД

талент концепт

Добро расудување, Препораката

(1) регрутира кадри кои ги исполнуваат стратегијата на компанијата и културен концепт

(2) Воведување на истомисленици

(3) Изберете вистинската личност за право позиција

(4) да обезбеди систематска обука за да се промовира развојот на капацитетите на вработените

(5) врши редовна евалуација компетентност работа

(6) Направи прилагодена професионален дизајн канал

(7) Обезбедување на материјално и духовно стимулации врз основа на проценка

(8) Елиминирање на нестручно и заостанатите персонал

Научни и мазна систем за развој на кариера

    Компанијата има воспоставено систем за развој на кариера врз основа на рамката на "управување со линија + професионални линија двојна канал" канал развој, план за развој на вработените, работа модел компетентност, сертификација на професионално ниво, прва линија на ниво на сертификација вештина да им помогне на вработените расте брзо.

Совршен систем за обука

    За да се олесни раст на вработените, компанијата има обезбедено вработени со различни канали раст и платформи од повеќе аспекти: воспостави професионални Taier обука колеџ, се изгради онлајн платформа за учење, да се воспостави долгорочна соработка со познати универзитети, организира одлични вработени за надворешна развој , да се воспостави "четири големи планови" за развој на таленти, да научат од одлични домашни и странски компании, итн

Конкурентна систем за компензација

    Надомест стратегија: две водството, еден праведност.

    Надворешни водечка: водечка индустрија, регионално води.

    Внатрешна правичност: спроведување на системот на компензација Мерсер 3P (мислења, способности, перформанси) да се обезбеди внатрешна правичност. 

Богата и комплетна благосостојба систем

    Организираат различни активности на вработените: годишен состанок, семеен ден, тимски активности, разни игри со топка, итн

    Обезбеди бесплатно сместување, фитнес, спорт место, патнички превоз, итн

Долгорочни ефективна поттик систем

    Обезбеди богата капитал иницијативи за основни вработени и менаџери, пак, да се воспостави дистрибуција поттик механизам врз основа на крајот на годината профит, годишни одлична селекција на работниците, посебен стимул (производство PK, техничка евалуација, резултатите маркетинг перформанси споделување), кумулативни план за поттик, итн, воспоставување на систем за долготрајна ефикасна стимулации и олеснување на заеднички развој на компанијата и вработените.

text01 text02
WhatsApp Онлајн Chat!