Profili i Kompanisë - Taier Heavy Industry Co., Ltd.
广告 图 2

Profili i kompanisë

pic19
për

Located in Ma’anshan National Economic and Technological Development Zone and founded in 2001, Taier Heavy Industry Co., Ltd. is one of the world’s leading companies in the field of metallurgical equipment manufacturing (stock code: 002347). The Company is mainly engaged in six series of products including Full-line equipment, Equipment supplied, spare parts, re-manufacturing, surface technology and general contracting services, covering more than 1,700 rolling production lines, engineering companies, design institutes and equipment manufacturing companies.
Currently, Taier has become the vice president unit of China Iron and Steel Association Metallurgical Equipment Branch, the vice chairman member unit of Metallurgical Equipment Branch of the Chinese Society for Metals, the vice president unit of China General Machinery Industry Association, and the president unit of Transmission Coupling Branch of China General Machinery Industry Association. The Company has established Asia’s largest super heavy-duty coupling static test bench system, established the dynamic test bench system for coupling fatigue and power test and obtained the national CNAS laboratory certification. It has established a national Enterprise Technology Center, a National Postdoctoral Workstation and a Metallurgical Equipment Remanufacturing Academician Workstation, and is granted the awards of famous Chinese trademark, Patent Excellence Award of China, State-level Contract-honoring and Credit- abiding Enterprise, National Technology Innovation Model Enterprise, National Intellectual Property Demonstration Enterprise, National Green Factory, Outstanding Enterprise for 40th Anniversary of Reform and Opening-up in Iron and Steel Industry, etc.

Historia Zhvillimi

duke filluar nga
2000-2003

Rising
2004-2009

Udhëheqës të industrisë
2010-2013

Faqet Zhvillimi i
2014-tani

 • 2000
  2000
  Në vitin 2000, Maanshan Taier Heavy Industry është themeluar;
 • 2002
  2002
  Në vitin 2002, i pari bosht brendshme universal të përbashkët të vendosur për makinë kryesorë të makinës seamless tub mprehtë u dorëzuar (çelikut Baotou 180);
 • 2003
  2003
  Në vitin 2003, i pari i madh bashkim familje dhëmbët kurorëzua gear për kodrina ftohtë është dorëzuar (nr.2 Ftohtë Rolling Mill e Wuhan hekurit dhe çelikut (Group) Co, Ltd).
 • 2004
  2004
  Në vitin 2004, kompania u riemërua Anhui Taier Heavy Industry Co., Ltd .;
 • 2005
  2005
  Në vitin 2005, i pari në familje 1700 kodrina nxehtë i vazhdueshëm i Jigang u integruar në mënyrë të pavarur, Taier ndërmerr prodhimet e lokalizuara të rëndë bosht universal të përbashkët dhe bashkim (Ansteel merr rolin udhëheqës, me bashkëpunimin e CFHI, makineri Equipment Shanghai Co, Ltd );
 • 2007
  2007
  Në vitin 2007, kompania ka nënshkruar një marrëveshje strategjike bashkëpunimi me Kinën parë industritë e rënda (CFHI)
 • 2008
  2008
  Në vitin 2008, kompania ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi strategjik me Shougang Group
 • 2009
  2009
  Në vitin 2009, kompania ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi strategjik me Sinosteel Equipment & Engineering Co, Ltd
 • 2010
  2010
  Në vitin 2010, kompania u rendit dhe të bëhet lider në industrinë
 • 2010
  2010
  Në vitin 2010, kompania u miratua si një ndërmarrje të rëndësishme Hi-Tech e Programit pishtari Kinës.
 • 2012
  2012
  Në vitin 2012, fabrika e re e Taier është vënë zyrtarisht në përdorim;
 • 2012
  2012
  Në vitin 2012, kompania ka marrë "Medaljen Kombëtare të Punës 1 maj" e
 • 2013
  2013
  Në vitin 2013, kompania u riemërua si asnjë administrativ emër të ndërmarrjes ndarje: Taier Heavy Industry Co, LTD.
 • 2016
  2016
  Në vitin 2016, Taier Grupi është themeluar
 • 2018
  2018
  Në vitin 2018, qendra testi u dha "kualifikimi laboratorike kombëtare" (CNAS akreditimi laboratorike)
 • 2019
  2019
  Më 27 mars 2019, në fazën e parë të projektit të Anhui Taier Surface Inxhinieri Teknologjia Co, Ltd, është përfunduar dhe vënë në prodhim.
 • WhatsApp Online Chat!